ŽENSKE ROJENE V ZNAKU OVNA SO NAJVEČJE ZAPELJIVKE..

ŽENSKE ROJENE V ZNAKU OVNA SO NAJVEČJE ZAPELJIVKE..

Če se vam dopade ženska ki je rojena v znaku ovna, morate biti pripravjeni,  da bo hotela biti všeč še vsem okoli vas. Ko govorimo o nočnem življenju, oziroma kakršnem koli druženju, so pripadnice tega znaka zelo spretne spogledljivke, vendar stvari ne izpeljejo do konca. Kaj to pomeni? Lahko se vam zgodi, da vas bo celo noč zapeljevala v klubu in ko boste to najmanj pričakovali, bo preprosto izginila.

Da dobite in ohranite njeno pozornost, morate biti zelo energični in vpadljivi. Preprosto morate izstopati..

Ženske rojene v tem znaku ne prenašajo konkurence, prav zaradi tega si ne dovolite, da se v njeni bližini spogledujete z drugimi ženskami,  saj bodo zelo hitro zgubile zanimanje za vas. Če se vseeno odločite za vezo s pripadnico tega horoskopskega znaka,  bodite pripravljeni na ekshibicijo. Na večer pogosto zamenjajo številne klube, kjer bo njihova prisotnost zagotovo opažena. So sinonim za strast, in jo brez problema pokažejo pred vsemi.

 

OPOMBA: Ljudje na slikah so zgolj naključni in niso v nikakršni povezavi z vsebino tega članka.


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri