Zaključek sezone najuspešnejše  slovenske spletne predstave

Zaključek sezone najuspešnejše slovenske spletne predstave

ZADNJA MOŽNOST ZA OGLED

GOJKO, RIFLE & LADO so OPTIMISTI

22. aprila ob 21h – V ŽIVO @ www.optimisti.si

 

optimisti

foto: Sebastjan Oblak

 

Potem ko so decembra zaorali v ledino domače visokoproračunske spletne zabave in s tem spodbodli tudi številne druge ustvarjalce kulture in razvedrila, nasmejali preko 18.000 gospodinjstev (podarjene vstopnice niso vštete), postavili slovenski rekord v enkratnem in kumulativnem ogledu spletne predstave, z Djurom, Kobalom, Devetakom, Nino Pušlar in Modrijani platformo Optimisti.si zabetonirali kot obvezno postajo pri iskanju smeha, zabave in pozitivnih vibracij na internetu … se Optimisti vsaj za to sezono poslavljajo.

Ali, kot bi rekel neustavljivi Lado Bizovičar: “Lepo je, da se lahko režimo skupaj in hkrati narazen. To je bila ideja, ko smo se lotili tega projekta, in lepo je gledati kako lepo se razrašča. 22. aprila nas čaka še zadnja predstava, preden bomo prezaposleni s pikniki. In ja, tudi ta bo posebna! Zakaj? Ker je vsaka neponovljiva in posebna, saj pomagajo njen tok usmerjati gledalci. In zato, ker bomo spet sprejeli večje občinstvo, vsaj kakih tisoč nas bo. Pa Rifle je cepljen … vsaj rokovali se bomo!”

“V to virtualno pustolovščino sem kot analogen tip lani vstopil nedolžen kot devica v porodnišnico, zdaj pa neskončno uživam, ker že znam pritisnit na pravi knof. Škoda le, da je dvorana prevelika in občinstva ni videti. Upam pa, da uživajo kot mi,” strne ustvarjalen začetek leta legendarni Rifle, ki je z Optimisti po daljšem času spet lahko stopil nekam v neznano, zaključka sezone pa se že veseli tudi ob loščenju svoje cestne križarke, za katero bo imel v naslednjih mesecih spet nekoliko več časa. Superzaposleni Gojko pa o počitnicah zaenkrat še ne razmišlja, a mu bo gledališki premor tudi prišel še kako prav.


V moji bližini