Vlado Kreslin POjEZIJE z akustično zasedbo Mali bogovi

Vlado Kreslin POjEZIJE z akustično zasedbo Mali bogovi

8. februar ob 20h @ www.TretjiOder.si

Koncert Vlada Kreslina “POjEZIJE” bo natanko tak, kot si ga želite ob kulturnem prazniku. Topel, glasbeno-literarni večer Ježkovega nagrajenca z intimnejšo, akustično zasedbo Mali bogovi ter unikatnim prepletanjem Kreslinove in Prešernove poezije.

 

foto: Mija Koprivc

foto: Mija Koprivc

 

Letošnji kulturni dan prinaša koncert Vlada Kreslina, kakršnega še niste doživeli. Tokrat boste še posebej prišli na svoj račun vsi, ki sta vam blizu tako naš najbolj sloveči pesnik, kot tudi poetični rocker prekmurskih ravnic, saj bo rdeča nit večera iskanje sorodnih sporočil v opusu velikana romantike in sodobnega barda, ki sta vsak na svoj način zaznamovala slovensko kulturo in Slovence.

Glasbeno-literarni nastop POjEZIJE Vlada Kreslina bo avtorja predstavil v najbližjem kadru doslej. V intimnem večeru se bodo ponarodele uspešnice izmenjavale s starimi komadi, ki jih niste slišali že celo večnost, glasbo pa bo prekinjal izzivalen preplet Prešernove in Kreslinove poezije. Tako blizu Kreslinu še niste bili – in če zamudite ta večer, tudi ne boste!

 

“Po vseh teh dolgih muzikantskih letih, ko sem igral na majhnih in velikih odrih, sam in z velikimi orkestri, v majhnih vasicah in velemestih, doma in po svetu, za kralje in berače, nisem pričakoval, da me lahko še kaj preseneti  – in glej, zmotil sem se! Pred mano je koncert, kot ga še nisem imel; na nek način najbolj intimen, čeprav brez publike, ki bi jo videl, slišal, jo začutil … jo bom pa slutil in pel in igral zanjo.”

 

VSTOPNICE ZA KONCERT
https://tretjioder.si/trgovina/koncert-vlado-kreslin-pojezije/

 

 


V moji bližini