Opis

Hiša bogate ponudbe v osrčju Pomurja …

Prav gotovo vas je pot že kdaj zanesla v severovzhodni del Slovenije, kjer se stikata prekmurska ravnica in prelepo Goričko. Dobrodošli v Murski Soboti, v kompleksu Zvezda, ki predstavlja: restavracijo in pivnico, salon Murska Republika, pivovarno ter hotel Zvezda***.
Kompleks Zvezda se nahaja v samem središču mesta Murska Sobota in je tradicionalno stičišče domačinov kakor tudi idealno izhodišče za poslovneže, izletnike ter turiste. V prijetnem ambientu restavracije in pivnice nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, kakor tudi dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu. V spomladanskih in poletnih mesecih boste lahko uživali v razkošju letnega vrta, v senci stoletnih kostanjev, kjer vam bomo postregli z našo celotno gostinsko ponudbo.
Poskrbeli bomo za prijetno in sproščeno vzdušje v sklopu poslovnega in prireditvenega dela kompleksa – Salon Murska Republika, po napornem delovniku ali izletu v bližnjo ter daljno okolico pa si boste lahko odpočili v sodobno opremljenih sobah v celoti prenovljenega hotela Zvezda***.
Dobrodošli pri nas.

Pretekli dogodki

 • St. Patrick`s day party v pivnici Zvezda – Bluegrass hoppers

  Več
 • St. Patrick`s day party – Bluegrass hoppers

  Več
 • Koncert skupine Credence Clearwater Remember v pivnici Zvezda

  Več
 • Koncert skupine Credence Clearwater Remember v pivnici Zvezda

  Več

Lokacija