Dodatne informacije

  • Najem prostorov
  • Parkirišče
  • Romantična atmosfera
  • Terasa
  • Večje skupine

Opis

Nahajamo se na posestvu Gradu Podvin (iz 14. stoletja), 2 km od starega mestnega jedra Radovljice, 2 km od slovenskega narodnega svetišča Brezje, 7 km od Blejskega jezera, Triglavskega narodnega parka, 35 km od Ljubljane, 20 km od mednarodnega letališča.

Vila Podvin je bila povsem obnovljena leta 2007.
V vili se nahaja 7 sob in a la carte restavracija, ki jo vodi eden od najimenitnejših slovenskih chefov, Uroš Štefelin. Uroš obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in napitke, uporablja sezonske sestavine z domačega vrta in z okoliških kmetij. S sodobnimi tehnikami in lastno ustvarjalnostjo dediščinske jedi nadgradi v jedi nove slovenske kuhinje.

Uživanje ob hrani je zanimivo tudi zaradi slovenskih souvenirjev, ki krasijo restavracijo in pričajo o bogati kulturni dediščini Slovenije ter goste doma spominjajo na Slovenijo. Uroš ustvarja edinstvene kulinarične souvenirje, ki jih lahko pripravite tudi doma, saj svoje recepte deli z gosti.
Poročni obredi, poročna slavja in vrtne zabave na mogočnem vrtu pod zvezdami so nepozabni.

Gostje se lahko sproščajo na prostranem vrtu, koristijo hišno zelenjavo, sadijo svoje rastline, se učijo vrtnariti, se udeležujejo kuharske šole chefa Uroša, praznujejo rojstni dan v kuhinji, jahajo na posestvu in spoznavajo Slovenijo po poteh souvenirjev, ki so naprodaj in na ogled v Vili Podvin.
Pri nas boste okusili tradicijo, ki bo živela v kulinaričnih spominkih, ki jih boste pripravljali doma.

Pretekli dogodki

Lokacija