Dodatne informacije

  • Dostop za invalide
  • Terasa

Opis

ej dobro, počuti se dobro! To je slogan, ki razkriva naše načrte in razloge, zakaj smo tukaj. Namen prvega “Gourmet Fast Food-a” v Ljubljani, pod okriljem bratov Tabay prinaša kvalitetno, sveže pripravljeno, okusno in zdravo hrano vsak dan. Smo prvi “Gourmet Fast Food” ki uporablja “SOUS-VIDE” tehniko kuhanja za pripravo hrane. Vsako jutro pečemo Brioš kruhke in dobavljamo sveže izbrano meso dvakrat tedensko. Naše cenjene stranke, naši sosedje in naši prijatelji že poznajo okus in kvaliteto naše hrane.

KAKO KUHAMO?

Metoda kuhanja znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je zelo priljubljena v številnih priznanih restavracijah. ‘Sous Vide’ je francoski izraz, ki pomeni ‘pod vakuumom’ in opisuje hrano vstavljeno v vrečko v kateri ni zraka, in ki je potopljena v vodno kopel. Hrana se dlje časa kuha na natančno nastavljeni nizki temperaturi, s čimer se doseže najboljši možni okus in mehkoba. Kuhanje v vakuumu omogoča, da se hrana kuha v lastnem soku ob prisotnosti raznih začimb. Vsi vitamini in minerali tako ostanejo v hrani in poudarijo naraven okus hrane. Zaradi tega je hrana bolj zdrava, mehkejša in okusnejša.

Pretekli dogodki

Lokacija