Opis

ŠKLAB – klub zasavskih študentov je organizacija, ki jo sestavlja ekipa prostovoljcev – aktivistov, ki skozi celo leto skrbi za organizacijo in izvedbo najrazličnejših projektov. Koncerti, izleti, smučanja, turnirji, delavnice, izobraževanja, tematske zabave … za vsakogar se najde nekaj! Prioritetno delujemo za študente in dijake, vendar so na naše projekte vabljeni vsi.

Več informacij o naših dogodkih vsakdo pridobi preko SMS obveščanj, po elektronski pošti, na naših Facebook straneh (facebook.com/sklabuc in facebook.com/sklabKZS) ter na uradni spletni strani (www.sklab.org).

V ŠKLAB-ovih prostorih (Cesta zmage 7, 1410 Zagorje ob Savi) se lahko v času uradnih ur družiš s prijatelji, igraš namizni nogomet in družabne igre, kot so Risk, Lepo je biti milijonar, ENKA, Activity ter Jungle Speed, na razpolago pa so tudi računalniki. Uradne ure so ob petkih od 18:00 do 20:00.

Kaj pa je pri tem najboljše? ČLANSTVO JE BREZPLAČNO!

Zakaj bi bil/a član/ica ŠKLAB-a?

Ker je fajn! 🙂 Z nami se lahko odpraviš na različne izlete, smučanja, adrenalinske pustolovščine, z nami si lahko športno aktiven, se izobražuješ in kulturno udejstvuješ. Poleg pestrih dogodkov ti kot članu/ici nudimo vse aktivnosti po zelo nizkih cenah!

Na voljo ti je tudi vrsta drugih popustov, ki jih kot član/ica lahko koristiš.

Pretekli dogodki

 • Navtični tečaj – Voditelj čolna in VHF GMDSS

  Več
 • Kostanjev pitnik | ŠKLAB

  Več
 • Šklabov dobrodelni koncert | Help a Beatles tribute

  Več
 • VII. Nogometni turnir Brcnimo rasizem v Zagorju

  Več