Dodatne informacije

  • Klima
  • Parkirišče
  • Terasa
  • Večje skupine
  • WiFi

Opis

Dragi gostje,

mi vas razumemo. Razumemo, da je hrana za vas posebno doživetje. Zato jo v naši kuhinji prav z veseljem pripravljamo. Kadar imamo navdih, nastanejo novi krožniki, z izvirnimi kombinacijami barv, vonjev in okusov, ki presenetijo tudi najzahtevnejšega gurmana. Poleg tega nam je pomembno, da so sestavine najboljše, vedno sveže in od lokalnih dobaviteljev.

Seveda pa gre k dobri hrani tudi dobro vino. Zato imamo v naši ponudbi preko 300 različnih vinskih etiket. A naj vas ne skrbi, če se na vino ne spoznate. Naši natakarji vam bodo svetovali in vam priporočili vino, ki se odlično spaja k posamezni jedi.

Pa še nekaj: z avtom se boste pripeljali prav pred našo restavracijo, kjer vas čaka brezplačno parkirišče, kar je za Portorož prava redkost. J

Naj bo torej romantična večerja v dvoje, praznovanje obletnice, rojstnega dneva, poslovno srečanje ali pa razvajanje kar tako. Mi smo tu vsak dan, med 12.00 in 23.00.

Pričakujemo vas v moderno opremljenih prostorih, kjer postrežemo 40 gostov, v zimskem vrtu še 20, poleti pa na dveh čudovitih terasah s pogledom na piranski zaliv, sečoveljske soline in ribogojnico Fonda.

Ste vedeli?
Naša restavracija je bila leta 2012 sprejeta v prestižno združenje Jeunes Restaurateurs d`Europe, poleg tega pa smo ena od osmih slovenskih restavracij, katerim je priznani francoski vodnik Gault millau podelil 15 od 20 možnih točk in dve havbici.

Dobrodošli!

Pretekli dogodki

Lokacija