Dodatne informacije

  • Klima
  • Parkirišče
  • Terasa
  • Večje skupine
  • WiFi

Opis

Najlepše stvari se zgodijo v prijetni družbi in ob dobri hrani. Davnega leta 1988 je arhitekt Štefan Šček predlagal ime za eno prvih pizzerij na Slovenskem. in tako je Oliva dobila ime, ki ga ponosno nosi še danes.
Ljubljana je danes na Litijski cesti 38 bogatejša za zrelo Olivo, ki je postala tudi restavracija. Dejansko pa je Oliva mnogo več, razvila se je v pravi kulinarični center, ki se razprostira v dveh nadstropjih, z restavracijo, gostinskim lokalom, ločeno sobo za poslovna kosila, bogato vinoteko, prostorno zunanjo teraso in otroškim igriščem. S svojo edinstveno ponudbo specialitet se vsak dan trudimo naše goste prepričati, da si dobro hrano lahko privoščite z veliko žlico.
Ponosni smo tudi na svoj sladki program, kjer vam vsak dan nudimo široko izbiro božanskih tortic domačih receptur, tudi svoj domač sladoled vam ponudimo ali pa vas razvajamo s slastno ledeno kavo, saj vsi obožujemo čas za ledene vragolije, zlasti ko nam primanjkuje energije. Tudi tradicionalni pivci kave ne boste razočarani, prebudile vas bodo že vonjave naše božanske in osvežujoče kave.
Čez dan vam naša izkušena ekipa sodelavcev ponuja raznoliko ponudbo jedi, pripravljenih na osnovi svežih, domačih in lokalnih sestavin. Nudimo malice in kosila, vsak dan vam od 11h do 15h ob naročilu kosila ala carte, brezplačno dodamo juho in solato.
Vse naše specialitete pridejo tudi na dom! Lahko nas pokličete na 051 – 686 – 666 (med 10. in 21. uro) izberete želene jedi in vam jih dostavimo.
Pokličite nas in si zagotovite naše hišne specialitete v svojem podjetju ali na dogodku. Enako velja za vse gostitelje domačih zabav, ki ne uživate v kuhanju. Posebej v ta namen smo razvili čisto posebne boxe.
Rezerviraj si svoj prostor v Restavraciji in pizzeriji Oliva in preživi dan najlepših sanj v svoji izbrani družbi, nam pa zaupaj razvajanje tvojih gostov s kulinaričnimi specialitetami in široko ponudbo najboljših pijač 🙂 Sanjaj svoje sanje in stremi vse svoje stvarstvo, da se ti uresničijo! Za vse ostalo poskrbimo mi! 


Dobrodošli v restavraciji in pizzeriji Oliva, vse dni v tednu od 11. do 22. ure.

Pretekli dogodki

Lokacija