Opis

Notranjski študentski klub organizira 3 večje projekte:

BRUCOVANJE

Tradicionalno se vsako leto se priredi zabava za bruce, ki je znana kot ena večjih žurk na Notranjskem. Poleg dobra glasbe so obiskovalci deležni tudi programa za bruce in super zabave.

 

HEKSNFEST

Letos (2012) je potekal že 9. Heksnfest. To je festival zabave, športa in kulture. Poteka v mesecih junij in julij ter je namenjen vsem, ki bi jih program zanimal. Organizirani so številni športni dogodki, nekaj kulturnih in 2 večja zabavna dogodka.

ZELENFEST

Festival narave in zabave je prvič potekal v letu 2012. Ljudje so ga dobro sprejeli, zato smo se odločili, da ga bomo organizirali še naprej. Program Zelenfesta je zasnovan tako, da zajema več spektrov: izobraževanje, šport, zabava… Mladim na Notranjskem skušamo približati lokalno okolje in jim pokazati možnosti, ki jim le-to ponuja.

 

Ostali projekti, ki jih prirejamo redno in manj redno so:

– rekreacija v telovadnici Cerknica in Grahovo

– sodelovanje na športnih turnirjih

– razni tečaji (kritično mišljenje, angleščina, za voditelja čolna, ličenja…)

– enodnevni izleti (bungee jumping, gardaland, smučanje…)

– druženja (na Uckanci-activity, filmi itd., bowling v LJ, poker turnir, tarok turnir…)

– tematske zabave na Uckanci

– osveščanje (Dan boja proti Aidsu, predavanje o krvodajalstvu…)

Ker pa je Notranjski študentski klub, klub vseh študentov iz upravne enote Cerknica (občine Cerknica, Bloke, Loška dolina), ste vabljeni vsi, da nam podate idejo o novem projektu, ki bi na kakršenkoli način prispeval k ugodnejšemu življenju študentov na omenjenem območju, ali pa enostavno popestril dogajanje.

Vsi ki imate tovrstne ideje nam pišite na e-mail naslov: info@klub-nsk.si ali pokličite na telefonsko številko 041 876 215 (Larisa) ali pa se enostavno udeležite enega od sestankov upravnega odbora, kdaj so nas kontaktiraj.

Pretekli dogodki