Dodatne informacije

 • Klima
 • Parkirišče
 • Romantična atmosfera

Opis

NIGHT CLUB CRYSTAL, ki se nahaja v centru Celja, je nočni lokal, ki v vseh pogledih krepko presega pričakovane standarde. Lokal, ki gosta navduši s svojim videzom, takoj ko ta prestopi njegov prag.

NIGHT CLUB CRYSTAL se od svoje konkurence loči že navzven in sicer po profesionalno stiliziranem pročelju, ki se diskretno in nemoteče vklaplja v prostor. Tudi notranjost nočnega kluba CRYSTAL je oblikovana z mero, okusom in občutkom za diskretno. Dizajn notranjosti je prepričljiv in stimulativen, gosta pa že na prvi pogled navda z občutkom ugodja in urejenosti. Nočni klub se nahaja v ločenem prostoru, v katerega se iz vabljivo opremljenega pritličja po diskretno zakritih stopnicah spustimo v okolje, z artističnim programom, ki je namenjeno erotično obarvanim zabavam in v katerih lahko v intimnem vzdušju pokramljate z barskimi dekleti, ki vedno najdejo čas za vas, če jih znate primerno – in v skladu s politiko lokala – stimulirati.

Nočni klub CRYSTAL poleg klasične barske ponudbe z artističnim programom ponuja pestro paleto priljubljenih koktajlov oziroma različnih mešanic pijač po izjemno konkurenčnih cenah, ki jih plačate barskim plesalkam, da nazdravijo z vami in vam namenijo svojo pozornost. Večer v lokalu si lahko poleg programa, ki vključuje ples ob drogu, popestrite tudi s plesom na mizi ali ‘table dancom’, erotično obarvanim plesom, ki ga vaša najljubša artistka v separeju odpleše samo za vaše omizje.

Prijetna družba in prijazna postrežba vas bosta prepričali, da se v lokalu zadržite dlje, kot ste sprva pričakovali, za prijetno druženje v zasebnem vzdušju in zaključeni družbi pa lahko izberete enega od petih udobno zasnovanih separejev. Nočni klub CRYSTAL je namenjen strankam, ki cenijo užitke in stimulativno okolje, kamor lahko z veseljem povabijo svoje prijatelje in poslovne parnerje. Nočni klub CRYSTAL bo navdušil vse, ki si želijo bodisi popolne diskretnosti bodisi sproščene zabave v krogu prijateljev in znancev. Za presežke v ponudbi pa prvi vrsti poskrbijo mične plesne artistke ter prijazno osebje, ki zna prisluhniti vašim željam.

Pretekli dogodki

 • Sejem erotike after party

  Več
 • Brazil samba show

  Več
 • Oriental show – orientalska plesalka s kačo

  Več
 • Una Grujić

  Več

Lokacija