Dodatne informacije

  • Romantična atmosfera
  • Terasa
  • Večje skupine

Opis

Mandel Café ne pade daleč od mandljevca …

In tako je pred davnimi desetletji pognala korenine naša zgodba, ko je mlado dekle po sprehodu ob Dravi nekaj metrov višje v zemljo zasadilo seme mandljevca, ki se je znašlo v njenem žepu.

Dekle si je tistega dne zaželelo dvoje … da bi tukaj nekoč cvetel velik mandljevec in da bi se pod njim z ljubeznijo svojega življenja vsako pomlad sladkala z mandljevo pito.

Upamo, da se ji je druga želja uresničila, a prva se ji je zagotovo. Na današnji Ulici kneza Koclja 6 danes raste edini mandljevec v Mariboru in prav to drevo s svojimi bujnimi belimi cvetovi vsako leto med prvimi naznani prihod pomladi v mesto.

A sladki mandlji niso edini plodovi tega mandljevca … tik ob drevesu od konca leta 2014 živi Mandel Cafe, kjer vas v prijetnem ambientu sprejme mlada ekipa in vam ponudi številne dobrote. Tukaj vsako jutro diši po izvrstni kavi in sveže iztisnjenih sadnih sokovih ter po naravnih mandljevih sladicah in izvrstnih panini sendvičih. Tekom dneva je Mandel Cafe pravšnja izbira za druženje s prijatelji ali sestankovanje ob pravem čaju ali macchiatu, ob večerih pa vas vabimo po navdih, dobro energijo in zabavo ob razstavah, glasbenih poslasticah in kar tako … v družbo nasmejanih ljudi, ki jih imate radi.

Se vidimo v Mandel Cafeju, ki ga lahko tudi najamete za svojo zabavo, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost. Vabimo tudi vse ustvarjalce, da tukaj razstavite svoja dela, mi pa vam bomo pomagali ustvariti večer, ki ga boste skupaj s svojimi prijatelji imeli še dolgo v prijetnem spominu.

Pretekli dogodki

Lokacija