Dodatne informacije

  • Klima
  • Terasa
  • Večje skupine
  • WiFi

Opis

Streljaj od središča Ljubljane Vas čaka restavracija z desetletji kulinaričnih izkušenj, od januarja 2016 pa tudi z izjemnim, modernim ambientom. Stalna ponudba obsega pestro paleto italijanskih testenin, rižot in enih najboljših pizz iz krušne peči v širši okolici. Dnevna ponudba obsega 2-3 menuje za malice in kosila, s katerimi se trudimo vsaj malo navdušiti tako tiste, ki nas obiščejo prvič, kot tudi tiste, ki že redno prihajajo k nam.

Naša filozofija je prepletanje tradicionalnega okusa dobre hrane in modernega ambienta, v katerem tudi običajna kosila in srečanja postanejo še nekoliko lepša.

“Pika na i” na sicer znane jedi

Postrežena hrana je iz svežih in kakovostnih sestavin, vsi obroki pa so sproti pripravljeni. Kadar je mogoče, boste na menujih zasledili sezonsko značilne jedi. Za nameček Vam bodo naši kuharji na krožnik dodali še kanček svojega znanja, ki Vam bo sicer poznano jed predstavil v še nekoliko bolj zanimivi luči. Od nas ne boste odšli le s polnim trebuhom, ampak s pozitivno izkušnjo ob nečim, kar je hitro lahko le še en dnevni, nujni obrok.

Za dobro počutje bo poskrbelo tudi izkušeno osebje, ob katerem se boste počutili sproščeno in domače, vseeno pa boste vedno obravnavani kot cenjen gost.

Pretekli dogodki

Lokacija