Dodatne informacije

  • Dostop za invalide
  • Klima
  • Parkirišče
  • Prostor za kadilce
  • Razgled
  • Terasa
  • WiFi

Opis

Za kavo. Za zabavo. In vse tisto vmes.

Vsakdo potrebuje svoj drugi dom. Prostor pod milim soncem, kjer se skrbi vsakdanjika zaključijo in nadomestijo z nečem lepšim. Zabavnejšim. In predvsem prijaznejšim. Recimo s skodelico še vroče kave ob ranem jutru za boljši zagon v prihajajoči dan. Morda z zdravilnim sadnim smoothijem, ko dan doseže svoj vrhunec in potrebujete nekaj poživljajočega za ohranitev moči. Ali pa z nečem bolj hrabrim – koktejlom in vrhunskim glasbenim dogodkom v času, ko se sonce poslovi in noč ponudi novo, divjo energijo. Tisti drugi dom torej, ki časti vse razloge za uživanje v življenju.

Naj bo ta vaš prostor sedaj Coffee Republic, nova točka na vašem zemljevidu vsakdanjika, kjer lahko svoj čas preživite v objemu dobrot, ki poskrbijo za vašo sprostitev, zabavo in kvalitetno preživet prosti čas. Zjutraj je Coffee Republic prijazna kavarna, v kateri nežno odmeva prijetna glasba, le kot podlaga vašim snidenjem ob kavici ali sestankom ob brnečih prenosnikih, ob vašem prvem obedu ali popoldanski malici. Sredi dneva, se z vašo energijo preoblikuje tudi Coffee Republic. Kavarna je sedaj postala živahni bar, malce bolj drzen, saj se že pričenjajo različne prireditve, ki napovedujejo poskočno noč. Pridite in proslavite zmage dneva, obenem pa se ogrejte za vse, kar še prihaja. Ponoči je tu še zadnja transformacija. Noč ima svojo moč in Coffee Republic jo črpa za povabila na vroče zabave z najbolj iskanimi domačimi in tujimi glasbenimi gosti. Vi in vaša družba boste v zagonu slušnih in vidnih presežkov doživljali vrhunec dneva takrat, ko se ta pravzaprav končuje.

Coffee Republic je lokal, ki ga v srcu poganja vrhunska tehnična oprema in neustavljiv nabor dogodkov, ki lahko zadovoljijo tudi največje glasbene sladokusce. Je prostor, ki se oblikuje po vaših željah in potrebah, da lahko v njem dopolnjujete vaš življenjski slog. Coffee Republic je poln zdravja in zabave. In seveda poln presenečenj, ko z modularno zasnovo omogoča popolno spreminjanje ambientov v prilagajanju dogodkom in nastopom zabavne, poučne ali športne narave. Za vas in vašo družino. Nov utrip v domačem mestu.

Pretekli dogodki

Lokacija