Dodatne informacije

  • Parkirišče
  • Večje skupine
  • Živa glasba/DJ

Opis

FESTIVAL SE BO ODVIJAL NA IDILIČNI LOKACIJI V OBČINI KOSTEL V VASI FARA, TIK OB REKI KOLPI.
Festival ti ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi, raznolik in kvaliteten program na treh odrih. Uprizorjene bodo tudi nekatere monokomedije in gledališke predstave. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil ti bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boš spoznal-a veliko novih ljudi, prijateljev.
Ob vstopu v festivalsko okolje te bo prevzel občutek pravljične dežele, pozabil-a boš na vse, vodilo te bo vzdušje in izgled festivala. To bo omogočila že sama lokacija na kateri se odvija festival, saj vas Fara leži tik ob reki Kolpi v neokrnjeni naravi. Z zelo lepo, barvito, ter pravljično ureditvijo pa bo dosežena popolnost, ki te bo navdušila.
Smo samo 90 minut od Ljubljane, 150 minut od Maribora, 100 minut od letališča Jožeta Pučnika in 60 minut od Reke.
Mladoletne osebe lahko vstopijo na festival le v spremstvu staršev ali polnoletne osebe, katera pisno odgovarja za mladoletnika.
V prodaji je festivalska vstopnica, ki vključuje vse dni festivala, ne pa tudi kampa. Za kampiranje potrebujete dodatno vstopnico, ki velja le ob kombinaciji s festivalsko ali dnevno vstopnico.

Pretekli dogodki

Lokacija