Dodatne informacije

  • Dostop za invalide
  • Klima
  • Najem prostorov
  • Parkirišče
  • Prostor za kadilce
  • Terasa
  • WiFi

Opis

V lokalu Casa Wine & Tapas v poslovni stavbi Diamant smo pred kratkim razširili svojo ponudbo – od 29. avgusta dalje strežemo kosila vsak delavnik med 11. in 15. uro.

Od zdaj naprej vas bo tako od ponedeljka do petka v času kosila v Casi čakala vsakič druga juhica, vedno pa boste lahko izbirali med dvema mesnima, eno vegetarijansko in eno solatno jedjo.

Casa je kraj, kamor se lahko odpravite v prav vsakem delu dneva. Že zjutraj lahko pričnete svoj dan z izvrstnim zajtrkom in skodelico vroče kave ali čaja. Dopoldne se lahko okrepčate z različnimi sendviči in toasti. Ljubitelji vina boste prav tako prišli na svoj račun, saj boste lahko ob kosilu izbirali med široko ponudbo vrhunskih vin, tako slovenskih kot tujih pridelovalcev. Kozarec vina si le privoščite tudi zvečer, za »zraven« pa vam v Casi ponujajo različne španske tapase in narezke. V sredini tedna nikar ne pozabite na plesne čevlje, saj so vsako sredo plesni salsa večeri. Ob četrtkih in petkih vas bo pa DJ Zoki popeljal v ritme jugoslovanskega popa in pop glasbe iz 80. in 90. let.

Casa Wine & Tapas je svoja vrata odprla v začetku junija. Od takrat je zaradi svojega prijetnega ambienta, kvalitetne ponudbe in prijaznega osebja postala priljubljena točka v ljubljanskem BTC-ju. Vlado Petek, solastnik, je o Casi povedal: »Casa je novo prijetno mesto za druženje v BTC-ju. Ekipa Case je strokovno usposobljena, da zadovolji tudi naše najbolj zahtevne goste, kar se je pokazalo v kratkem času našega delovanja. Imamo odlično kavo, odlična kosila in ugodne cene, kar nam vsakodnevno pritrjujejo naši stalni in občasni gostje.«

Pretekli dogodki

Lokacija