V ovnu rojene so spogledljivke

V ovnu rojene so spogledljivke

Ženska, rojena v znamenju ovna, je praviloma spogledljiva in blagor njenemu partnerju, ki ni ljubosumen ali posesiven. So odlične zapeljivke, niso pa vztrajne in hitro odstopijo od poskusov, če ni po njihovo dovolj feedbacka. Zgodi se, da vas lahko zapusti sredi plesišča… Ovnice imajo morda težavo s koncentracijo in zadržanjem pozornosti. Monotonija in brezbarvnost jim ne ustrezajo.
 

 

Moški, ki ve, da ima opravka z žensko, rojeno v znamenju ovna, mora izstopiti iz okvirja povprečnosti, mora se razlikovati z nekimi posebnostmi, tudi energijo ali energičnim ravnanjem in vizualno vpadljivostjo.

V ovnu rojene ne prenesejo, da bi se »njihov« moški kakorkoli zanimal za kako drugo žensko, ali jo celo ogovarjal. Takrat jim poči film, lahko pride do melodramatičnih, žajfastih prizorov, lahko pa vas celo demonstrativno zapustijo.

Ovnice so zelo dinamične, znajo zamenjati niz lokalov v enem večeru v iskanju pravega spremljevalca, znano pa je tudi, da zelo bučno izražajo svoja čustva.
Kakorkoli, med moškimi so zelo zaželene, saj so zelo čustvene in strastne in znajo to pokazati tudi na javnem prostoru….


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri