Učiteljice – nagradna igra

Life klub Domžale in MyNight.si podarjamo 4 vstopnice in boat pijače po izbiri za sobotni koncert skupine Učiteljice!

 

Kako sodeluješ v nagradni igri?

V komentarju na Facebook objavi spodaj označi 3 prijatelje, ki bi jih peljal na sobotni koncert Učiteljic v Life klub Domžale!

V soboto, 7. 4. 2018 bomo v živo izžrebali nagrajenko ali nagrajenca, ki bo svoje 3 prijatelje peljal na koncert Učiteljic, zraven pa jim postregel s boatom pijače po izbiri (1 steklenica alkoholne pijače in brezalkoholne pijače)! (Ministrstvo za zdravje opozarja: Pitje alkohola lahko škoduje zdravju!)

 

Pogoji za sodelovanje so sledeči:

Po zaključenem žrebanju morajo vsi dobitniki posredovati svoje podatke (ime in priimek, točen naslov, datum rojstva, email, davčno številko in kontaktno številko ter številko trr-ja, saj mora izvajalec nagradne igre Zavod Inštitut Mediapro sporočiti podatke podatke podjetju NOVI HOTEL CENTER d.o.o., ki nagrado podarja. Podatke naj dobitniki pošljejo na elektronski naslov nagradneigre@mynight.si v 24 urah od razglasitve dobitnikov; v nasprotnem primeru se bodo nagrade prenesle v naslednji krog. V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Sodelujoči morajo biti polnoletne osebe.

Za sodelovanje se lahko interesenti prijavijo večkrat, vendar ne v okviru istega žrebanja. V primeru premajhnega števila sodelujočih, se nagrade prenesejo v naslednji krog. Po potrebi bo dodan še en krog žrebanja.

 

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije podjetje, ki nagrade podarja, torej so nagrade vnovčljive v celoti.

Nagrajenci dobijo nagradne s strani podarjevalcev na dan žrebanja.

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Razno

Organizator in izvajalec nagradne igre je portal MyNight v okviru Zavoda Inštitut Mediapro v sodelovanju z NOVI HOTEL CENTER d.o.o..

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov in storitev NOVI HOTEL CENTER d.o.o..  S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Nagrade niso zamenljive za drugo blago ali denarno nadomestilo. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.