#STANDUPMARATONEC – Andrej Težak – Tešky – ČINČIN / 18. junij

#STANDUPMARATONEC – Andrej Težak – Tešky – ČINČIN / 18. junij

V torek, 18. junija ob 21.00 uri se bo v ČINČIN, Tobačna, zaključil neverjeten dobrodelni tek  preko bivše Jugoslavije za otroke v stiski. Andrej Težak, po domače Tešky, se je letos podal na res zahtevno pot. Za dober namen se je odločil teči od Beograda do Ljubljane preko vseh glavnih mest bivših republik Jugoslavije, med tem pa so se, oziroma se še vedno, zbirajo sredstva za otroke v stiski! Po 1500 kilometrih in osmih državah se zopet vrača domov!

Celotna ekipa #standupmaratonec vas tako vabi na zaključni stand up nastop, kjer boste lahko na licu mesta prispevali v dober namen, se pošteno nasmejali in z nami proslavili uspešno zaključen projekt!
 
Na dogodku bodo poleg Teškyja nastopili:
1. Boštjan Gorenc
2. Tin Vodopivec
3. Jan Kreuzer
4. Marko Žerjal
 
Dogodek pa bo povezoval Stefan Šumanac ŠUMI!
 

KAKO LAHKO DONIRAM?

ADRIFUND –> Projekt #standupmaratonec

https://www.adrifund.com/project/view/770?fbclid=IwAR2s_uVtI3Eb1P1621h1R8wvcxgaRCy4DR-otYDsTQwo4f9F6zNaE7E-xOc  

Z SMS-om BOTER ali BOTER5 na 1919


TOREK, 18. junij ob 21.00 uri, ČINČIN Tobačna!
  


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri