VELIKA BOŽIČNA TURNEJA ZEČIĆ & ŠKUGOR 2019

VELIKA BOŽIČNA TURNEJA ZEČIĆ & ŠKUGOR 2019

V prazničnem času Slovence čaka prav posebna zimska pravljica. Vrača se lanskoletna razprodana uspešnica – VELIKA BOŽIČNA TURNEJA DRAŽENA ZEČIĆA IN MARKA ŠKUGORJA! Nastopala bosta po celotni Sloveniji …

Božični koncerti prvega tenorja Dalmacije in legende hrvaške glasbe, ki ogrejejo dušo in srce, bodo potekali na naslednjih lokacijah:

LJUTOMER: Nedelja, 8.12.2019, 19.00, Športna dvorana ŠIC | EVENTIM VSTOPNICE

PODČETRTEK: Sobota, 14.12.2019, 19.00, Športna dvorana Podčetrtek  | EVENTIM VSTOPNICE

ŠEMPETER PRI GORICI: Nedelja, 15.12.2019, 19.00, Športni center Hit | EVENTIM VSTOPNICE

NOVO MESTO: Petek, 20.12.2019, 19.00, Športna dvorana Marof  | EVENTIM VSTOPNICE

DRAVOGRAD: Sobota, 21.12.2019, 19.00, Športna dvorana Špic D | EVENTIM VSTOPNICE

VELENJE: Nedelja, 22.12.2019, 19.00, Rdeča dvorana | EVENTIM VSTOPNICE 

Vzdušje, ki ga bosta pričarala najlepši vokal na Balkanu in najelitnejši ter najbolj iskani pevec na Balkanu, bo nekaj posebnega. Pričakujete lahko najlepše in največje uspešnice, med katere spadajo ”Oće duša vanka tila”, ”Ružo bila”, ”Dalmatinska vilo”, ”Srce južnjačko”, ”Nitko nema dva života”, ”Ako se dušo moramo rastati”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje” in številne druge, ki vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih.

Njuni koncertni spektakli so vsakič znova razprodani, zato priporočamo, da si vstopnico zagotovite čimprej, saj je število vstopnic omejeno.

Svojo NAJCENEJŠO VSTOPNICO si zagotovite od srede, 9. oktobra 2019, od 12.00 ure dalje, na MyNight.si!


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri