Premierno v Sloveniji : POZITIVA BAND iz Bih

Premierno v Sloveniji : POZITIVA BAND iz Bih

POZITIVA BAND iz Zenice je po treh letih nastopanja v BiH in v širši regiji predstavil svojo prvo avtorsko pesem “Evo me”.

Rastoče zanimanje in številni angažmaji so spodbudili fante, da izdajo svoj prvenec. Tekst je napisal bendov frontmen, Benjamin Kermo, ostali člani ansambla (benda Eldin, Almir, Haris in Oliver) pa so prispevali glasbo, medtem ko je produkcijo vrhunsko opravil skladatelj Amil Lojo.

Talenirani Benjamin Kermo se je sicer odlično odrezal na tekmovanju “Zvezde Granda”, vendar je kljub temu ostal v bendu.

Člani ansambla pravijo, da je novi komad darilo hvaležnosti številni publiki, ki jih bodri in spremlja na nastopih.

Bo pesem res postala regijski hit? Poslušajmo jo tu…


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri