PREMIERA: DJ AVADOX & Dr. SILVANO – #ARCADIA

PREMIERA: DJ AVADOX & Dr. SILVANO – #ARCADIA

Dobrega DJ-ja ne zaznamuje oglaševanje, marketing ali ustvarjanje umetnega pop zvezdništva.

Vse kar je važno, je kaj predvaja, kako usmerja žur in kako se poveže z ljudmi na plesišču. DR. SILVANO DJ in AVADOX sta progressive/electro/big room house DJ-ja in producenta – legendi plesne glasbe.

AVADOX

 

Na sceno sta stopila še pred bliščem in popularnostjo didžejstva.

Delila sta odre z glasbenimi ikonami, med drugimi tudi Davidom Guetto, Martinom Garrixom, Dimitrijem Vegasom, Afrojackom, Fedde le Grande… Njuna glasbena naveza traja že več kot desetletje in njun cilj je spraviti slovensko plesno sceno na naslednji nivo.

DR. SILVANO

 

AVADOX in DR. SILVANO PREDSTAVLJATA SVEŽI PLESNI HIT ARCADIA!

Z njim bosta zatresla zidove klubov po celem svetu in vas zavrtela v nepozabno noč.

 

DOWNLOAD ARCADIA


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri