Predstavljamo singel zasedbe BO! z naslovom ‘Padava’

Predstavljamo singel zasedbe BO! z naslovom ‘Padava’

Vse dobre stvari so tri, zato v zadnji tretjini tega meseca zasedba BO! najavlja njihov tretji single Padava s tretje plošče KingKong.

Član zasedbe BO! – Jurij Žohar – je povedal:

Če parafraziramo zelo znan citat iz zelo znane knjige, bi naš spot ubesedili takole: “Vsi srečni pari so si podobni, vsak nesrečen pa je nesrečen na svoj način.”

Pod videospot se je podpisal Mark Pirc iz Studia 7, s katerim sodelujejo že od začetka. Glasba, besedilo in aranžma so v celoti delo banda BO! , producentsko vlogo pa je odigral Dejan Radičević.

Uživajte ob ogledu novega videospota!


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri