Praznik Borovnic – 2019

Praznik Borovnic – 2019

“V soboto, 13. 7. 2019 ste vabljeni v Borovnico, (pri Vrhniki), na tradicionalni Praznik borovnic 2019, kamor bo z ljubljanske glavne železniške postaje ob 9.30 odpeljal muzejski vlak.

Borovničev sejem se prične ob 10.00h z zabavnimi pogajanji o ceni borovnic, povorko in pestro ponudbo borovnic in borovničevih poslastic… Obiskovalci se bodo lahko popeljali s konjsko vprego ali starodobnim avtobusom do Tehničnega muzeja v Bistri.
Otroci se bodo medtem lahko igrali v Borovniškem gradu, uživali v zabaviščnem parku ter se spoznavali s poniji. Dopoldan bodo nastopile folklorne skupine in narodno-zabavni ansambli, od 15.00 ure dalje pa se prične glasbeno-zabavni del, kjer bodo nastopili: ansambel FIS (Fantje Iz Slovenije), ansambel LIVADA, skupina POINTLESS REBELS + WILD WEST COUNTRY DANCE z enkratnim Country Show-om, sledijo odlični mladi rockerji JOKER OUT in za poslastico še legendarni Rok Ferengja & ROK’N BAND!
Streha, (v primeru kakšne plohe, je zagotovoljena), seveda pa tudi odlična hrana in hladna pijača…”


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri