PICI & PERO SHOW in dobrodelna akcija “Lov na zajce”

PICI & PERO SHOW in dobrodelna akcija “Lov na zajce”

Verjetno ni veliko pripadnikov mlajše generacije, ki še ni slišalo za Facebook senzacijo PICI & PERO SHOW, ki sta si v kratkem času posnetih vragolij pridobila več sledilcev kot velik del slovenske estrade.

V četrtek 8. 12. smo skupaj z njima organizirali dobrodelno akcijo imenovano »Lov na zajce«, kjer sta se Pici in Pero preko Facebook Live požrtvovalno nastavljala paintball kroglicam svojih oboževalcev. PICI & PERO Show sta na dogodku zbirala prostovoljne prispevke, ki jih bosta v živo s čekom v roki skupaj z Leo klubom Ljubljana tudi predala Zavodu za slepe in slabovidne, drugo polovico pa bosta namenila socialno ogroženim, ki jih bosta obdarila s hrano kupljeno v enem izmed trgovskih centrov.

Posnetek si je v dveh dneh ogledalo že 40.000 ljudi, zato vas vabimo, da si ga tudi vi pogledate tukaj:

 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri