Palma – klub iz 80. se vrača!

Palma – klub iz 80. se vrača!

Nekoč legendarna diskoteka pod Halo Tivoli je žal zaprla svoja vrata …

 

… vendar se PALMA CLUB vrača – tokrat na novi lokaciji!

Tako so nekateri izmed ustvarjalcev programa, le-to preselili v bivši Kulturni dom Trnovo, kasneje znan tudi kot KUD France Prešeren, ki danes deluje pod imenom CSK France Prešeren, na Karunovi ulici 14 na Trnovem v Ljubljani. Palma klub je danes sinonim za klubske dogodke v CSK FP med katerimi gre najbolj omeniti Matinejo 30+, ki jo gosti DJ Alf in Rock večeri, na kateri glasbo suka Dragan Bulič.

 

 

Rock večerov ni potrebno posebej predstavljati, Matineja 30+ pa je namenjena vsem ljubiteljem raznolike glasbe. Spet bomo uživali v plesni glasbi, ne glede na letnico ali njeno zvrst. Za vse, ki bi se radi naplesali, se družili in niste obremenjeni.

 

 

Odpiramo ob 20h, da skupaj zaključimo večer in vidimo, kaj nam bo prinesla noč. Skoraj zagotovo boste slišali kar nekaj, že pozabljenih glasbenih uspešnic, a se tudi tokrat ne bomo obremenjevali z glasbenimi zvrstmi. Za gramofoni bo DJ Alf. Plesno bo! Tako Matineja, kot Rock večeri so namenjeni vsem, plesa in klubskih zabav željnih.


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri