NOVA SKLADBA – SKRBI POZABI – LUKA MARKUS

NOVA SKLADBA – SKRBI POZABI – LUKA MARKUS

Luka Markus, bolje znan kot slovenski John Travolta iz muzikala Briljatina, je izdal svoj novi poletni hit z naslovom Skrbi pozabi. Vzporedno z izidom skladbe, je izdal tudi zanimiv videospot, kakršnega v Sloveniji nismo vajeni. Video preseneti z nenavadnim šokom na začetku, kateri se prelevi v ganljivo zgodbo dekleta, ki se znajde pred težkimi življenjskimi spopadanji. Vseskozi polčetrte minute tega mini filma lahko gledalec poosebi močno sporočilo pesmi, ki govori o težnji k brezskrbnemu življenju ter gledanju na svet s pozitivnim odnosom. 
 
V spotu nastopa poleg izvajalca Tinkara Vrbinc, mlado dekle, ki je čudovito odigrala silno težke čustvene prizore. Poleg njiju lahko v videospotu vidimo tudi psički Mici in Dafni, ki sta njuna hišna ljubljenčka. Režija je delo Tamara Dervisevic iz KaMi Produkcije Ljubljana, snemal pa je Erazen Gliha. Posneli so ga kar v enem dnevu. 
 
Vsakdo od nas v življenju doživlja dneve polne skrbi. Temu lahko kljubujemo tako, da se obkrožimo z najbližjimi ali pa se oddaljimo od vsakdana. Glasba je zelo zdravilna. Ustvari čustva, jih podkrepi in nas miri. Naj Skrbi pozabi pri vseh vas doseže prav to. 


V moji bližini