NOVA SKLADBA – SKRBI POZABI – LUKA MARKUS

NOVA SKLADBA – SKRBI POZABI – LUKA MARKUS

Luka Markus, bolje znan kot slovenski John Travolta iz muzikala Briljatina, je izdal svoj novi poletni hit z naslovom Skrbi pozabi. Vzporedno z izidom skladbe, je izdal tudi zanimiv videospot, kakršnega v Sloveniji nismo vajeni. Video preseneti z nenavadnim šokom na začetku, kateri se prelevi v ganljivo zgodbo dekleta, ki se znajde pred težkimi življenjskimi spopadanji. Vseskozi polčetrte minute tega mini filma lahko gledalec poosebi močno sporočilo pesmi, ki govori o težnji k brezskrbnemu življenju ter gledanju na svet s pozitivnim odnosom. 
 
V spotu nastopa poleg izvajalca Tinkara Vrbinc, mlado dekle, ki je čudovito odigrala silno težke čustvene prizore. Poleg njiju lahko v videospotu vidimo tudi psički Mici in Dafni, ki sta njuna hišna ljubljenčka. Režija je delo Tamara Dervisevic iz KaMi Produkcije Ljubljana, snemal pa je Erazen Gliha. Posneli so ga kar v enem dnevu. 
 
Vsakdo od nas v življenju doživlja dneve polne skrbi. Temu lahko kljubujemo tako, da se obkrožimo z najbližjimi ali pa se oddaljimo od vsakdana. Glasba je zelo zdravilna. Ustvari čustva, jih podkrepi in nas miri. Naj Skrbi pozabi pri vseh vas doseže prav to. 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri