Neno Balan na 22. festivalu “Večeri dalmatinskih šansonov”

Neno Balan na 22. festivalu “Večeri dalmatinskih šansonov”

Nova Belanova pesem, ki jo bo premierno predstavil na 22. festivalu Večeri dalmatinskih šansonov v Šibeniku, se imenuje ‘Lito umire’.

Neno o novi glasbeni zgodbi:
‘V veliko čast mi je predstaviti novo pesem ‘Lito umire’. Glasbo je napisal Josip Radić, moj prijatelj in kolega. Pesem je napisal, ko je imel rosnih 16 let. No, zdaj jih ima 20 več. Pesem je bila v originalu napisana v angleškem jeziku. Ko sem pesem slišal prvič, sem se takoj zaljubil vanjo, zato sva jo z Josipom priredila, jaz pa sem napisal hrvaško besedilo. Pesem je melanholična, govori o emociji, ki jo človek občuti, ko razmišlja o svoji davno izgubjeni ljubezni.’

 

Josip Radić, Neno Belan in Olja Dešić so napisali čudovito pesem. Čeprav je poletje na vrhuncu svojih moči, uživajte na njegovi poti preobrazbe v še lepšo jesen.

glasba | Josip Radić
besedilo | Neno Belan
aranžma| Olja Dešić
produkcija | Neno Belan
posneto v studiu GARAŽA (Reka) in MARATON (Reka)


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri