Največji dolenjski festival se vrača

Največji dolenjski festival se vrača

Po nekaj letih “pavze” se Festival Švic vrača v vsej svoji veličini. Potekal bo 5. in 6. julija 2019 na Čatežu pri Trebnjem, organizatorji pa pripravljajo pester dnevni program in večerno zabavo za vse generacije. Dvodnevna vstopnica vključuje brezplačno kampiranje, parkiranje, dnevne in večerne aktivnosti, nastop več kot 10 glasbenih skupin, za vse obiskovalce pa bo na voljo tudi brezplačna ohladitev v bazenu.

Organizatorji letošnjega ŠVICa so že razkrili nastopajoče, ki bodo v petek in soboto razvneli množico. V dveh večerih se bodo na odru zvrstila že poznana in tudi obetajoča imena domače in tuje glasbene scene. Med njimi Big foot mama, Prljavo Kazalište, S.A.R.S, Mi2, D’Neeb, Lumberjack, Rock partyzani, Happy Ol’ McWeasel  in ostali.

ŠVIC se odvija na idilični gozdni jasi ob potoku v Dolenji vasi pri Čatežu, kjer je poleg velikega šotorišča, prireditvenega prostora in športnih igrišč obiskovalcem na voljo tudi bazen. Poleg že tradicionalnih študentskih iger bodo obiskovalcem čas krajšale različne dejavnosti. Športni navdušenci se bodo udeležili turnirja v košarki, nogometu in odbojki, poskrbljeno bo za jutranjo budnico, aktivno osvežitev z aerobiko v bazenu, na voljo bosta lepotilni in chill kotiček ter najrazličnejše družabne igre. Na vrsto pa bodo prišle tudi  vse ustvarjalne duše, ki bodo lahko uživale na bodypaintingu. To so le nekatere izmed aktivnosti, ki jih za vas pripravlja organizacijska ekipa. Obljubljajo nepozaben vikend, čas za spanje pa bo prišel na vrsto v nedeljo.

 

 

 

 


V moji bližini