NAGRADNA IGRA – KOMEDIJA UKRADENA OSEBNOST

Portal MyNight.si in MAGIC Performer podarjamo 4 vstopnice za obisk komedije Ukradena osebnost!

 

 

HIT KOMEDIJA
Ukradena osebnost
Avtor in performer: Milan Lane Gutović
Trajanje: 80 minut

Kratek opis komedije:
Zelo bolan in poškodovan Šojić, ki ni v možnosti pisanja, narekuje svojemu sodelavcu, naj namesto njega napiše prošnju za osebno pridružitev Evropski uniji. Na tej točki se začenja smeh in zgodba, katero lahko razlaga samo znani Srećko Šojić.
Komedija govori o degradaciji družbenih vrednot in družbe v celoti, v kateri lik Šojića (kot karikaturna metafora) namesto družbenega zastoja napreduje. Tokrat igralec na odru nima imena ni priimka, ampak naredi vse, da lahko interpretira besedilo, s pomočjo znanih filmov in nadaljevank na svoj humoristični način.

 

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI V OBJAVI SPODAJ! 

 

 

POGOJI NAGRADNE IGRE

Splošni pogoji:

V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Nagrade bodo dobitniki prejeli s strani ponudnika – MAGIC Performer, Mojca Prešeren s.p..

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije naročnik MAGIC Performer, Mojca Prešeren s.p, torej so nagrade vnovčljive v celoti.

 

Prevzem nagrad

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Za prevzem nagrad se obrnite na telefonsko številko 041 678 022 – MAGIC Performer, Mojca Prešeren s.p

 

Nagrada je veljavna je na dan 10. 3. 2018.

 

Pravni poduk

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov ali storitev MAGIC Performer, Mojca Prešeren s.p.  S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu: info (at) mynight (pika) si. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.