Nagradna igra: Argentino & Victory

VALENTINOVA NAGRADNA IGRA
Skupina Victory​ & MyNight.si​ bomo 5 prijateljicam v Argentino Steakhouse Lounge CaffeClub​ pričarali prav poseben večer!
 
Boštjan Zupančič, Robert Dragar, Miki Vlahovic, Matija Kač in Tomo Primc​ bodo 14. feb. peljali 5️⃣ srečnic na gurmansko doživetje v restavracijo Argentino Steakhouse Lounge CaffeClub.
 
Po zaključeni večerji pa bodo člani skupine Victory spremljevalkam in gostom tudi zapeli in zaigrali nekaj svojih uspešnic! ???
 
Kako sebi in svojim prijateljicam pričaraš nepozaben večer
 
V komentarju spodaj označi 4 prijateljice s katerimi bi preživela čudovit večer v restavraciji Argentino ?

 

V ponedeljek, 12. 2. bomo v živo izžrebali srečnico, ki bo s svojimi 4 prijateljicami uživala v odlični hrani ob prijetni družbi v odličnem ambientu Argentino Steakhouse Lounge CaffeClub
 

POGOJI NAGRADNE IGRE

Splošni pogoji:

Organizator nagradne igre je Zavod Inštitut Mediapro, portal MyNight.si. V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Udeleženci sodelujejo z označevanjem 4 prijateljev v komentarjih na Facebook objavi na spodnji povezavi.   Nagrade bodo dobitniki prejeli s strani ponudnika – Argentino Steak House BTC Ljubljana

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku. Žrebanje bo potekalo v živo preko Facebook Live.

 

Prevzem nagrad

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Za prevzem nagrad morajo dobitniki sporočiti svoje kontaktne podatke preko emaila na info (afna) mynight (pika) si.

Vse nagrade so vnovčljive samo na razpisani datum, 14. 2. 2018 v sklopu organiziranega dogodka – večerja s člani skupine Victory. Nagrade se razdelijo med vseh 5 izžrebancev (dobitnik in 4 označeni uporabniki) nagradne igre, ki jih bo podelil Argentino d.o.o. na dan dogodka, 14. 2. 2018. Nagrade niso prenosljive in niso zamenljive za denarno ali drugačno nadomestilo. Vsak izmed 5 izžrebanih nagrajencev prevzame nagrado na dan dogodka, vsaka posamezna nagrada je v vrednosti 32,00 €. Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije ponudnik Argentino d.o.o., torej so nagrade vnovčljive v celoti.

 

Pravni poduk

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov ali storev Argentino d.o.o.  S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si.  Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu: info (afna) mynight (pika) si. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.