Nagradna igra – Afrojack

Electric Poppy Festival, VIP prevozi in MyNight.si podarjajo nepozabno doživetje na electro music dogodku leta!

 

Izžrebali bomo srečnico ali srečneža, ki bosta svoje 4 prijatelje vzela s sabo na Electric Poppy Festival!

 

VIP prevozi bodo dobitnike peljali do Gospodarskega razstavišča, kjer jih bo čakala VIP Gold miza!

 

Kako sodeluješ v nagradni igri?

V komentarju na Facebook objavi spodaj označi 4 prijatelje, s katerimi bi 30. 3. 2018 šel na Electric Poppy Festival z Afrojackom na Gospodarsko razstavišče! Organizator festivala v nagradni igri podarja VIP Gold mizo z vključenim ‘boatom’ – 1 steklenico žgane pijače in 1 steklenico brezalkoholne pijače. VIP prevozi pa omogočajo prevoz petih oseb v eno smer – od naslova nagrajenke/nagrajenca do prizorišča festivala – s prestižnim Mercedesovim avtomobilom razreda V.

 

Pogoji za sodelovanje so sledeči:

Prejemniki morajo biti polnoletne osebe, starejše od 18 let. Po zaključenem žrebanju morajo vsi dobitniki posredovati svoje podatke (ime in priimek, točen naslov, datum rojstva, email, davčno številko in kontaktno številko ter številko trr-ja), saj mora izvajalec nagradne igre Zavod Inštitut Mediapro le-te posredovati ponudnikoma MINEAN, d.o.o. in Castrum d.o.o., ki nagrade podarjata. Podatke naj dobitniki pošljejo na elektronski naslov afrojack@mynight.si v 12 urah od razglasitve dobitnikov; v nasprotnem primeru se bo žrebanje ponovilo in bodo nagrade prenesle na naslednjega dobitnika .

Za sodelovanje se lahko interesenti prijavijo samo enkrat.

 

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krijeta ponudnika Minean d.o.o. in Castrum d.o.o., tako, da so nagrade vnovčljive v celoti.

Nagrajenci bodo dobili navodila za prevzem nagrad s strani organizatorjev ali ponudnikov.

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev, ponudnikov in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Razno

Organizator in izvajalec nagradne igre je portal MyNight.si v okviru Zavoda Inštitut Mediapro, v sodelovanju s ponudniki Mienan d.o.o. in Castrum d.o.o..

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov in ponudnikov. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu: info at mynight pika si. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.

Izpeljavo nagradne igre, prevoz oseb in dogodek bomo snemali za arhiv in prihodnjo marketinško komunikacijo.