Nagradna igra – 12 ovitkov za telefone!

GSM SERVIS in MyNight.si podarjamo 12 ovitkov za pametne telefone po želji!

NAGRADNA IGRA ? – 4 srečneži bodo prejeli 3 ovitke za pametne telefone po želji! ?

GSM Servis, pooblaščeni prodajalec za Telekom, Izimobil in
MyNight.si bomo izžrebali 4 srečneže dobitnike, ki bodo prejeli po 3 ovitke za telefon po svoji izbiri – zase in za svoja 2 prijatelja!

SODELUJTE V OBJAVI SPODAJ!

 

Žrebanje bo potekalo v četrtek, 12. 4. 2018 v Sputnik Svetovna kavarna – tokrat bodo nagrado izžrebali kar člani skupine Bomb Shell band ?. Izžrebali bomo 4 nagrajence, ki bodo prejeli vsak po 3 ovitke zase in za svoja prijatelja.

Več o ovitkih najdeš na spletni strani GSM SERVIS, ki podarja nagrade: http://www.gsm-servis.com/

 

Pogoji za sodelovanje so sledeči:

Po zaključenem žrebanju morajo vsi dobitniki posredovati svoje podatke (ime in priimek, točen naslov, datum rojstva, email, davčno številko in kontaktno številko ter številko trr-ja, saj mora izvajalec nagradne igre Zavod Inštitut Mediapro sporočiti podatke podatke podjetju GSM SERVIS Simon Rogelj s.p., ki nagrade podarja. Podatke naj dobitniki pošljejo na elektronski naslov nagradneigre@mynight.si v 24 urah od razglasitve dobitnikov; v nasprotnem primeru se bodo nagrade prenesle v naslednji krog. V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Nagrade niso zamenljive za denar ali drugo blago.

Za sodelovanje se lahko interesenti prijavijo večkrat, vendar ne v okviru istega žrebanja. V primeru premajhnega števila sodelujočih, se nagrade prenesejo v naslednji krog. Po potrebi bo dodan še en krog žrebanja.

 

 

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije podjetje, ki nagrade podarja, torej so nagrade vnovčljive v celoti.

Nagrajenci dobijo nagradne s strani podarjevalcev v petih (5) dneh od razglasitve dobitnikov – izžrebancev.

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Razno

Organizator in izvajalec nagradne igre je portal MyNight v okviru Zavoda Inštitut Mediapro v sodelovanju s Simon Rogelj s.p.

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov Simon Rogelj s.p.. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Nagrade niso zamenljive za drugo blago ali denarno nadomestilo. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.