Stand up predstava: Lepotica in Zver

Rene Volker in David Gorinšek tokrat prihajata v KGB s predstavo Lepotica in Zver. Se sprašuješ kdo je Lepotica in kdo je Zver ? Pridi v KGB in dobil boš odgovor na to in vsa druga vprašanja : )

20.12. KGB 20:00 – vstopnina: 4e.

Stand up s Klemnom Bučanom

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot 5 let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov.
Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, letos pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” ob torkih na Kanalu A.

V stand up svetu je Klemen prisoten že 12 let, v predstavi Gorenjska Naveza pa nas bo popeljal nazaj v osnovno šolo, nam razložil kako zoprni znajo bit določeni zdravniški pregledi, nam predstavil svoj rodni Kranj, izvedeli pa boste tudi kaj je v resnici človeška ribica, kako je imet punco “čefurko” in kako bi zgledal Kekec, če bi ga snemali danes.

To je le nekaj tem, ki se jih bomo lotili, seveda pa pri Klemenu nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale nastajajo kar sproti.

Večer Srbske Komedije

V petek 23.11. v 10ki prirejamo VEČER SRBSKE KOMEDIJE z Dušan Varničić in Srdjan Olman. Oba seveda prihajata iz Srbije, več o nastopajočih pa si lahko preberte v spodnjem opisu.

VSTOPNICE: Kupljene preko Eventima 9 EUR, na dan dogodka (v primeru, da nismo razprodani) 12 EUR.

NAKUP VSTOPNIC po predprodajni ceni MOŽEN SAMO PREKO EVENTIMA:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/vecer-srbske-komedije-ljubljana-10ka-klub-smeha-506920/event.html?partnerId=3758

Smo uradni partnerji sistema Eventim!

REZERVACIJA MIZE (možna samo s prehodnim nakupom kart):
rezervacije@10ka.si

Vabljeni!

DUŠAN VARNIČIĆ
Dušan Varničić je momak iz Šida sa prebivalištem u Novom Sadu, a pokupio je najgore osobine oba grada. Upravo se zaposlio u prodavnici ribolovačke opreme, eto konačno neka korist od toga što ima gliste. Čovek koji je podigao celu halu na noge, mada je tek posle dokazano da je on izazvao požar. Njegove veze su kao fudbalski derbi – uvek bude povređenih. Od kada se bavi ovim duplirao se broj devojaka sa kojima je spavao. Spavao je sa
još jednom. Osim Stand up komedije strasti su mu fudbal i kladionica, zbog čega i jeste mali i u dugovima, kao i njegova zemlja. Odrastao je uz samohranu majku iako se i otac sam hranio.

///

DUŠAN VARNINČIĆ
Dušan Varničić je fant iz Šida s prebivališčem v Novom Sadu, dobil pa je najslabše lastnosti obeh mest. Pravkar se je zaposlil v prodajalni ribiške opreme, tako da ima končno korist od svojih glist. Človek, ki je dvignil celo dvorano na noge, vendar so mu šele kasneje dokazali, da je on izzval požar. Njegove zveze so kot nogometni derbi – vedno je nekdo poškodovan. Odkar se ukvarja s stand-up komedijo, je podvojil število deklet, s katerimi je spal. Spal je še z eno. Poleg stand-up komedije sta njegovi strasti še nogomet in stave, zaradi česar je malce v dolgovih, ampak saj je tudi Srbija. Odrastel je z mamo samohranilko, je pa prepričan, da se tudi oče zna sam hranit.

SRDJAN OLMAN
Nakon 8 godina novinarstva na lokalnoj televiziji, Srđan Olman odlazi u svet stand up komedije, u kom i od kog živi već 5 godine. Njegov One man show “Severno ledeni humor” (jer dolazi sa severa, iz Subotice), obišao je ceo region. Počevši od Srbije, preko BIH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, a otišao je i dalje, od Beča, Budimpešte do Minhena i Berlina. Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mesta u pomenutim zemljama koje još nije posetio, a ima želju. Srdjan Olman je pobednik TV show-a „Najbolji komičar
Srbije“ iz 2014. godine. Zatim iste godine u oktobru pobeđuje na takmičenju stand up komičara pod dirigentskom palicom organizacije „Standup.rs“, a nakon toga učestvuje u TV show-u „Audicija”. Imao je tri nastupa na engleskom jeziku. Autor je i online humorističke serije „Dragine mudrosti“ koju možete pogledati na kanalu Youtuba-a ili Facebook stranice, u kojoj igra majstora Dragu Majstorovića. Početkom oktobra 2018. godine „rođen“ je drugi Olmanov One man show “OnomatoKAOpeja”. Sve u vezi sa Srđanom Olmanom možete pogledati na stranici www.srdjanolman.com

///

SRDJAN OLMAN
Po 8 letih novinarstva na lokalni televiziji, se je Srđan Olman odločil za odhod v svet stand up komedije, v katerem in od katarega živi dobrih 5 let. Njegov One man show “Severno ledeni humor” (ker prihaja iz severa, iz Subotice), je obkrožil celotno regiojo. Začel je v Srbiji, preko BIH, Hrvatške, Makedonije, Slovenije, nadaljeval dalje, vse do Dunaja, Budimpešte, Munchna in Berlina. Njegova želja je nastopati v vseh mestih omenjene regije. Srdjan Olman je zmagovalec TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ iz leta 2014, oktobra istega leta je zmagal na tekmovanju stand up komikov pod dirigentsko palico organizacije „Standup.rs“, kasneje pa nastopi v TV show-u „Audicija”. Je tudi avtor online humoristične serije „Dragine mudrosti“ ki jo lahko vidite na Youtube kanalu ter njegovi Facebook strani, v kateri tudi sam igra mojstra Dragu Majstorovića. V začetku oktobra 2018 pa se je rodil njegov drugi One man show “OnomatoKAOpeja”. Več o Olmanu, lahko vidite na www.srdjanolman.com

KMŠ Maribor

Klub mariborskih študentov je klub, ki vam popestri proste trenutke v Mariboru in pusti svoj pečat na študentskih dneh, ki jih zagotovo ne boste nikoli pozabili. Nahaja se na Lentu, natančneje na Pristaniški ulici 2.

 

ČUJ TI, V MARIBORU SI 😉