MUFF feat. SENIDAH || 5.6 || Pivnica Celjanka

Trenutno še ni opisa

Saša MAtić @PergolaPrestige

Trenutno še ni opisa

★ Vseobalni Poizpitni Študentski Žur ★ +ŠO FOV Študenti ★ 18.3.★

Trenutno še ni opisa

Džuboks VOL 3: Yogi Lonich & Chris Ian @Bunker

V BUNKERJU se lahko pohvalimo, da smo v obisk Murske Sobote uspeli prepričati YOGI LONICHA, glasbenika svetovnih razsežnosti, izvrstnega kitarista, producenta, tekstopisca, vokalista in člana skupine, po našem mnenju najboljšega vokalista iz grunge scene, Chrisa Cornella. V BUNKERJU bomo na miniaturnem glasbenem podiju gostili Yogi Lonich in Chris Ian.

YOGI LONICH je rojen v San Joseu v Kaliforniji in je bil član skupin SOUNDGARDEN in AUDIOSLAVE, poleg tega pa si je oder delil tudi s skupinami in izvajalci kot so: Chris Cornell, Cat Stevens, The Doors, Shakira, Anastasia in mnogimi drugimi.

Zelo pomembno je izpostaviti in na to je tudi sam zelo ponosen, da je igral skupaj z Mitchom Mitchellom in Billyem Coxom, ki sta skupaj s Hendrixom igrala v skupini Jimi Hendrix Experience. Skupaj so nastopili na otvoritvi Hendrixove izložbe v okviru Rock’n Roll Hall of Fame. Yogi je nastopal kot spremljevalni glasbenik tudi na turnejah The Rolling Stonesov, Roberta Planta, Aerosmithov, AC/DC, Kissov, Lennya Kravitza, Linkin Parkov… Yogi je z dvema skladbama sodeloval pri soundtracku filma Life Inside Out. Film je bil premierno prikazan na filmskem festivalu Heartland leta 2013 in prejel nagrado za najboljši scenarij in najboljšo premiero. Film je bil prikazan še na 20-tih festivalih in dobil kar 15 nagrad.

Na odru se bo Yogiju pridružil, za obiskovalce Bunkerjevih koncertov že dobro znan, CHRIS IAN, frontman skupin Nirvana Tribute in član dveh avtorskih rock skupin Malady Lane in KILLED A FOX. Chris je za to priložnost tudi obdelal pesem Chrisa Cornella »Seasons« in posnel tudi videospot.

YOGI in CHRIS bosta na oder BUNKERJA stopila v soboto, 14. 03. 2020 ob 21.30. Izgovor za izostanek z dogodka ni.

Bunkerjev kviz znanja 1.8.

KRATKA PRAVILA:

– Prijave ekip začnemo zbirati takoj po objavi FB dogodka na FB, telefonsko številko 031 670 444 ali e-mail: future2047@yahoo.com

– Prijavite se ČIM PREJ saj je število mest omejeno, zanimanje pa veliko. Ekipe sprejemamo po principu ”kdo prej pride, prej melje”.

– Ekipa naj šteje 3-5 članov.

–  Zaželjeno je, da ekipa nastopa pod izbranim imenom.

– Kviz je sestavljen iz dveh sklopov po 20 pisnih, glasovnih, slikovnih… vprašanj različne tematike (film, glasba, lokalne zadeve, šport, zgodovina…).

– Čeprav bodo vprašanja na prvi pogled izgledala težka,  boste v veliko primerih z logično debato znotraj ekipe, odgovor lahko našli že v samem zastavljenem vprašanju.

– Zmagovalec in predzadnje uvrščena ekipa bosta simbolično nagrajena, prav tako bo s plačano rundo nagrajena tudi ekipa, ki se bo najbolj približala pravilnemu odgovoru na t.i. ničto vprašanje.

– Animator in voditelj kviza bo Timon, ki ima ogromno izkušenj z vodenjem Kviza znanja po celi Evropi.

VABLJENI VSI!

Pearl Jam Tribute – Jeremy’s Alive @Bunker

Trenutno še ni opisa

Gipsy Caravan (etno folk)

Trenutno še ni opisa

Coby @PergolaPrestige

COBY
Sobota , 21. marec 2020 ob 23.00 – 5.00

Pravočasno si rezerviraj svojo mizo & prostor na najbolj vroči lokaciji v Portorožu, saj na oder #PergolaPrestige v sklopu promocije novega cd-ja prihaja COBY!!

DJ Maki

Starostna omejitev / Age limit: 18+

● PERGOLA PRESTIGE CLUB ●
Obala 20, 6320 Portoroz, Slovenia
http://goo.gl/maps/pzqrxsqMqAy
E-mail: info.clubpergola@gmail.com
facebook.com/PergolaPrestigeClub
📞 +386 40 68 08 50

Džuboks VOL 3: Yogi Lonich & Chris Ian @Bunker

Trenutno še ni opisa

St. Patrick’s Day w. DJ TINNY

ST. PATRICK’S DAY
Sobota, 14. marec 2020, 22:00 – 05:00

Glasses Up, it’s Tully time! 🇮🇪☘️

Ker se na irskem ravno v tem tednu odvija znameniti St.Patrick’s Day, vas v okviru tega praznika, vabimo na sobotni mega dogodek. Celjanko bo zavzela legendarna Irska ekipa in nam pričarala pravo Irsko vzdušje, kjer nebo manjkalo najboljšega Irskega viskija.

SPECIALS:
—————————————————
💿 DJ TINNY,
💁‍♂️ IRISH TRUE BARMAN,
💃 IRISH TRUE HOSTESE,
🍹 IRISH TRUE COCKTAILS,
⚡️ IRISH TRUE PREOBLEKA CELJANKE,
—————————————————- – – – –

– – – – –

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT : 18+
Vstop na dogodek le za polnoletne. Prosimo, da s seboj prinesete osebni dokument

.VSTOPNINE NI.

INFO & MIZE | INFO & TABLE RESERVATION | INFO & STOLOVI
📞 040 226 509 (Denis) ali 040 773 121 (Sara)
📧 pivnicaceljanka@gmail.com

– – – – –

📍 PIVNICA CELJANKA
Dečkova 1, 3000 Celje, Celjsko sejmišče