MODRIJANI NA RITMU MLADOSTI

MODRIJANI NA RITMU MLADOSTI

8 LEGEND NA TROJNEM ODRU – ISTOČASNO
BIG FOOT MAMA x NEISHA x PERPETUUM JAZZILE x MODRIJANI x
TABU x 
PERO LOVŠIN x KLEMEN KLEMEN x VALENTINO KANZYANI
Petek, 13. december, 20.00 @ Arena Stožice, Ljubljana

Ritem mladosti 2019

PAZI! TO NI ŠE EN ŽUR Z NAJVEČJIMI SLOVENSKIMI GLASBENIMI ZVEZDAMI, AMPAK ENKRATNO NEPONOVLJIVO DOŽIVETJE, V KATEREM SE BO ZMEŠALO VSE, KAR SE SPLOH LAHKO ZMEŠA!

 

Ritem mladosti 2019

 

Preden so Modrijani postali prvaki narodnozabavne scene so se kalili tudi v rocku, slovijo kot odlični (a capella) pevci, v skoraj 20-letni karieri so posneli kup sodelovanj, v zadnjem času pa večkrat dokazali, da so zelo vešči tudi popa. Tako da bi bil že skoraj greh, če jih ne bi, kot zadnji košček pisanega mozaika, povabili v Stožice na največji mash-up v živo.

Ob okoli dvesto nastopih letno, vodenju udarnih televizijskih oddaj in kupu festivalskih priznanj verjetno mislite, da vas Modrijani ne morejo več nikakor presenetiti. No, oni in organizatorji enega najbolj unikatnih projektov v zgodovini slovenske popularne glasbe so prepričani v nasprotno. Zato se tudi Modrijani 13. decembra podajajo v stoženski kotel, v katerem bodo na trojnem odru s še sedmimi glasbenimi legendami zmešali največji ultra-mega-gigamix v živo.

Edino odprto vprašanje pa je: s kom se bo zapletli? Jih bosta Lovšin in Big Foot Mama odpeljala nazaj h koreninam? Bodo svoje štiriglasno petje prepletli s Perpetuum Jazzile? Pripravljajo duet s Tabuji ali Neisho? Jih bomo mogoče spoznali v plesnem remiksu Valentina Kanzyanija? S čimerkoli nas bodo že presenetili, bomo zelo presenečeni, če ne bo izpadlo dobro, saj fantje v muziki res vejo kaj počnejo!

 

Na najbolj zmešan Ritem mladosti doslej, prihajajo še Modrijani

 

Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudita potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena na svoji decembrski klasiki. No, tole:

NEPONOVLJIV GLASBENI MASH UP V ŽIVO – 8 LEGEND NA TROJNEM ODRU, KI BODO V ŽIVO PREPLETLE 7 ŽANROV. ENKRATEN PROGRAM. ENA IZVEDBA. BREZ PONOVITEV. 13. 12. V ARENI STOŽICE!

8 legend na trojnem odru – istočasno

Letos vam sodelujočih ne bomo posebej predstavljali, saj so sami stari dobri znanci. Že če bi na navaden oder v enem večeru postavili vseh sedem sodelujočih izvajalcev, bi bil to program, ki se ga ne bi sramovali največji domači festivali. Če bi muziko premešali na dvojnem odru ena na ena, bi bila to tretja runda koncepta, ki je že dvakrat navdušil Slovenijo. A tokrat gremo še dva koraka dlje: dvojni oder bo postal trojni, mešanje muzike, energij, žanrov in izvajalcev pa bo teklo v takem tempu in kombinacijah, da boste ob vsakem obisku kadilnice ali veceja zagotovo kaj zamudili. Zato priporočamo, da pridete na RITEM MLADOSTI 2019 v res dobri kondiciji! Še prej pa skočite na Eventim in Petrol po vstopnice: prej jih ujamete, ceneje žurate!

 


V moji bližini