MAJA MONRUE predstavlja več kot priročnik: F.A.Y.N. – START UP PAKET ZA SREČO

MAJA MONRUE predstavlja več kot priročnik: F.A.Y.N. – START UP PAKET ZA SREČO

Potem, ko je opozorila nase z uspešnico ‘Pot do nje’, pisateljica Maja Monrue predstavlja nov inovativni projekt. – F.A.Y.N. knjiga ruši vsa družbena prepričanja o osebni rasti. – Če imate le pol ure časa, vam bo ta začetni paket za srečo spremenil življenje. Na bolje.

F.A.Y.N. je projekt intuitivne pisateljice Maje Monrue, ki z istoimensko knjigo nadaljuje svojo zgodbo srčnih priročnikov za ljudi, ki iščejo navdih v duhovitih in preprostih življenjskih knjigah. Njen prvenec, Pot do Nje’, je moškim ponudil vpogled v pričakovanja in potrebe sodobnih žensk, knjiga F.A.Y.N. pa se loteva skritih in potlačenih hrepenenj vsakega izmed nas. Bralca nenehno izprašuje in ga postavlja v situacije, v katerih si lahko sebe predstavlja osvobojenega vsakodnevnih ovir in prepričanj. Delo (na sebi), ki ga narekuje knjiga, je zabavno in enostavno, da pa se ga bralec lahko loti takoj, so knjigi priloženi prazen zvezek in pisala. 

 

fayn

 

F.A.Y.N knjiga je na voljo kot samostojna knjiga ali F.A.Y.N. paket, v katerem so še zvezek in pisala. V letu 2022 vas bo avtorica povabila tudi na serijo inovativnih F.A.Y.N. dogodkov, na katerih boste, ob spretnem vodenju čez vsebino priročnika, srečo našli v dobri družbi in ob izbranih grižljajih.

Knjiga ima le 100 strani, kar jo postavlja med nenavadne priročnike za osebno rast. Človeku bi se namreč zdelo, da je to premalo, vendar pa je bil pisateljičin cilj bralcu ponuditi knjigo, ki jo bo lahko prebral na mah in se ob zaključku še zmeraj spomnil začetka. Brez balasta, ki človeku odvzame fokus. Brez nevarnosti, da bi bilo treba zaradi vsakodnevnih obveznosti knjigo med branjem odložiti in pozabiti nanjo. Pa vseeno, kot pravijo mnogi, ki so knjigo že prebrali, le-ta zagotavlja globoko izkušnjo s samim seboj.

 

foto: Grega T. Bohinc

foto: Grega T. Bohinc

 

F.A.Y.N. start-up paket za srečo = F.A.Y.N. knjiga + F.A.Y.N. zvezek + F.A.Y.N. pisala,
lahko naročite na: 
http://majamonrue.com/izdelek/knjiga-f-a-y-n-prednarocila/
(naročila bodo dostavljena pravočasno za božična in novoletna darila)

EMKEJ: “Veš, kaj bi ti mogo? Prebrat to knjigo in začet živet na novo.”

ZVEZDANA MLAKAR: “Zapeljiva moč Majinih stavkov me je potegnila v vrtinec mojih lastnih misli in mi je dajala iztočnice, v roke mi je dala celo barvice, da pobarvam tudi skrite delčke sivih lis mojega življenja. Tako, kot imam jaz to rada, igrivo. Brez teže in strahu. Ker potem sem se v nekem trenutku lahko pogumno vrgla v globino. Kadar mi je kaj posebej všeč, vedno rečem: ‘Njam!’ FAYN = NJAM”.

JURE GODLER: “Navdihujoče, domiselno in zapisano z globokim razumevanjem človeške nravi. Priporočam!”


V moji bližini