LJUBITELJI ZIME – POZOR! – TEK NA SMUČEH V STANEŽIČAH

LJUBITELJI ZIME – POZOR! – TEK NA SMUČEH V STANEŽIČAH

PROGA ZA TEK NA SMUČEH v STANEŽIČAH

Proga za tek na smučeh na tehničnem (umetnem) snegu v Ljubljani je pripravljena. Proga je primerna za klasično in drsalno tehniko. Vabimo vas, da nas obiščete v Stanežičah pri Mladinskem golf centru.

Za vas smo pripravili 300 m proge za tek na smučeh, v primeru ugodnega vremena bomo progo razširili na 800 metrov. Pripravljeno je tudi manjše sankališče za otroke in gostinsko ponudbo v neposredni bližini.

 

 

Tek na smučeh bo mogoč med 10.00 in 20.00, vsak dan med 17.00 in 20.00, progo za tek na smučeh v Stanežičah osvetljevali reflektorji, zato vas vabimo, da se nam pridružite tudi v kasnejših večernih urah.

CENIK NAJDETE TUKAJ

 

Šport Ljubljana


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri