SKY BAR (Slovaška – Bratislava)

SKY BAR (Slovaška – Bratislava)

 

 

LEMON TREE SKY BAR se nahaja poleg Ameriške ambasade v starem delu Bratislave. Ta eksotični bar nudi kar 3 različne izkušnje – v eni zgradbi. 

 

 

 

 

V pritličju se nahaja cocktail bar po zgledu barov iz New Yorka. V njem stoji kip seksi ženske, ki čaka na svoj cocktail – verjetno se je že veliko opitih moških trudilo govoriti z njo… 

 

 

 

V kleti se nahaja intimni Rum Club. Ob zadnjem stavku naše misli napolni še bogat vonj cigarnega dima… mmm…

 

 

Vendar je glavni čar visoko nad mestom. Nahaja se v 7. in 8. nadstropju in nosi ime ‘Sky Vodka’ bar. V svoji ponudbi ima poleg standardnih cocktailov še ogromno ponudbo – preko 70 različnih okusov vodke in odlično ponudbo vinske kleti.

 

 

 

V vseh naštetih pijačah lahko uživate v izjemnim pogledom, ki se odpira od Katedrale Sv. Martina na eni strani, proti Bratislavskem gradu in Donavi na drugi strani.

 

 

Terasa na vrhu bara ponuja odlično atmosfero za užitek v vročih poletnih nočeh.

Domačini radi namignejo, da je to idealna lokacija za spoznavanje prelestnih domačink in postavnih domačinov. 😉

 

 

MyNight


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri