Lea Sirk napoveduje turnejo #posvoje

Lea Sirk napoveduje turnejo #posvoje

Po uspehih v letu 2018 in po zaključeni turneji Hvala, ne! se Lea z novembrom podaja na novo show turnejo #posvoje.

 

Po velikih uspehih v letu 2018 in zaključeni turneji ‘Hvala, ne!’, Lea nadaljuje v svojem slogu. Zadnje čase je polno zasedena, v studiu zaključuje skladbe za novi album, z ekipo pripravlja nov koncertni show, vsako nedeljo pa jo lahko vidimo kot žirantko v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je pred dvema letoma pokazala kako vsestranska je kot pevka in plesalka.

Tik pred izidom albuma Lea v eter pošilja novo skladbo z naslovom ‘V dvoje’.

“S to novo skladbo, ki je bolj nežna in romantična kot dosedanje, želim iskreno povedati, da sem prišla do obdobja, ko največ šteje s kom deliš svoje najbolj pomembne trenutke življenja. Zavedam se, da jih ne želim živeti sama, temveč v dvoje”, pravi Lea. Izpovedno besedilo in glasbo je napisala sama, tako kot mnoge druge doslej.

S skladbo najavlja njen tretji samostojni album, ki bo izšel samo leto dni po izidu prejšnjega.

 

Ob tem se konec novembra podaja tudi na turnejo, poimenovano po njeni skladbi ‘Po svoje’. Energična, samosvoja in kreativna glasbenica je novo turnejo zasnovala malce drugače in kot pričakovano – #posvoje. Na turneji bo svoje stare in nove skladbe predstavila v povsem novi podobi, kot koncertni show, na odru pa jo bodo spremljali plesalci, DJ in glasbeniki.

Do konca leta bo obiskala Postojno, Ljubljano, Cerknico, Braslovče, Koper, Šoštanj, Kranj in Grosuplje.

 

“Vidimo se veselega decembra, naslednje leto pa naprej!” se novih izzivov že veseli Lea.


V moji bližini