KORONAVIZIJA: Eurosong v mehurčku!

KORONAVIZIJA: Eurosong v mehurčku!

od 12. februarja – Brezplačno na YouTubu

Spletni šov izpod peresa Uroša Kuzmana

 

foto: Urška Boljkovac

foto: Urška Boljkovac

Eden naših vodilnih komikov in scenaristov, tudi avtor hitov ‘Profesor Kuzman mlajši’ ter ‘Slovenec in pol’ (Perica & Novak), ki je med drugim pisal šale za Bizovičarjevo serijo ‘Na žaru’ – kjer je popekel Jana Plestenjaka in na njegovo izrecno željo tudi predsednika Pahorja – obljublja, da se boste ob ‘Koronaviziji’ smejali vsaj tako glasno kot ob njegovem predkoronskem roastu!

Naš daleč najbolj zabavni doktor matematike se v osami ne dolgočasi. Trenutno ima v ognju kar tri železa, najbolj vroče pa je zagotovo:

KORONAVIZIJA

“Zelo preprosto je: v preteklih letih smo izbirali evrovizijsko popevko leta, letos, v novi situaciji, bomo pa koronavizijsko. Projekt je nastal v sodelovanju z Mestno občino Velenje, ker smo želeli glasbenikom ponuditi vsaj virtualni oder za nastop oz. predstavitev v obliki videospotov, če jim že pravega ne moremo.

Izvajali bodo komične priredbe znanih pesmi, ki bodo govorile o težavah malega človeka v tej zdravstveni krizi – o nelagodju ob šoli na daljavo, o zaprtih gostilnah in tehničnih trgovinah, o ljubezenskih težavah zaradi omejitev prehajanja med občinami in tudi o obraznih maskah. 

 Vse skupaj pa bomo začinili tudi s stand upom in komentarji strokovne komisije. Skratka, dogodka ne smete zamuditi! Ne glede na razplet in odzive pa naj že sedaj rečem, da srčno upam, da bo to prvi in zadnji izbor za koronavizijsko popevko leta,” 
sporoča glavni ustvarjalni motor in voditelj prireditve, Uroš Kuzman

‘Koronavizijo’ si lahko lahko od 12. 2. ob 20h brezplačno ogledate
na YouTube kanalu Mestne občine Velenje!


V moji bližini