Klub Octagon (SEOUL – J. KOREJA)

Klub Octagon (SEOUL – J. KOREJA)

Klub Octagon se od leta 2012 uvršča med TOP 10 nočnih klubov v Seoulu.

 

Konstantno ostaja nad povprečjem, zato ni čudno, da ga vsak teden obišče okoli 7000 gostov, ko so za mešalko le talentirani domači DJ – i.

Število obiskovalcev pa se drastično dvigne, ko so v mestu v gostih tuja znana imena. 

 

 

Kar se glasbenih žarnov tiče, je v večji meri prisoten EDM, vendar se z mero ravnovesja zliva z ritmi tech-housa, techna, trapa in konec koncev tudi hip hop ritmov.

 

 

V klubu je kar 78 VIP miz in devet privatnih VIP prostorov. Sam design je deloma ostal v originalnem izgledu visokih tovarniških sten z dodanim slogom visokega sijaja metalnega videza, ki daje klasičen občutek. Močno prisotnost dajejo tudi ogromni elektronski vizualni dodatki za DJ – em, ter prefinjen in pravilno razporejen dekor kluba, ki dajejo občutek visokega nivoja kluba, ter ga umeščajo med najboljše v svetu.

 

 

 

Vsa dizajnerska oprema v klubu je v stilu 8-kotnika, torej ‘Octagona’. 

 

Veliko število rednih strank z globokimi žepi in znanimi imeni kaže na svetlo prihodnost kluba, ki bo ostal eden izmed draguljev nočnih super klubov na področju Azije.

 

 

MyNight.si 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri