Kaj storiti, ko srečate bivšega z novo..

Kaj storiti, ko srečate bivšega z novo..

 

Ravnokar ste končali dolgo vezo. Še vedno se borite, da ga pozabite, najdete se v vsaki žalostni pesmi… on pa se mimo vas sprehodi z novo punco. Neprijetna situacije, se strinjate? No, nikakor ne naredite naslednjega, če ne želite delovati obupano..

 

 

 

 

Ne skačite v objem prvemu fantu, ki je v vaši bližini samo zato, da ga naredite ljubosumnega. Moški so čudni in prva misel zagotovo ne bo ta, da ste ga preboleli. Prav tako pa s tem dejanjem ne boste dosegli, da vas bo hotel nazaj, temveč ravno nasprotno.

 

 

 

Zlato pravilo: ne pošiljajte sms-ov, ne ogledujte si njegove nove pridobitve, čeprav ste v primerjavi z njo (po vašem mnenju) prava lepotica. Izogibajte se kakršnega koli stika in če se slučajno zgodi, da ostane sam, ker se njegova izbranka mudi na toaleti, nikakor ne pristopajte k njem. Vse kar boste s tem storili je to, da boste neprijetno situacijo le še poslabšali.

 

 

Opazili ste ju, da sta se začela poljubljati. Seveda ni prijetno. Najhujša stvar, ki jo lahko naredite v tem trenutku je, da odvihrate stran. S tem pokažete, da ste vznemirjeni in prizadeti.

Zelo pomemben nasvet – nikakor si ne dovolite, da bi zaradi žalosti pregloboko pogledali v kozarec, še posebej ne v pričo njiju! Naslednji dan boste glavna tema vašega bivšega dragega, ko bo s svojo novo izbranko pil jutranjo kavo, vse kar boste vi imeli od tega pa je strašanski glavobol..

 

 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri