Kaj menijo dekleta o ‘tetoviranih tipih’ v klubih?

Kaj menijo dekleta o ‘tetoviranih tipih’ v klubih?

 

 

Ahhh, ja, končno je tu pomlad ter z njo sončno in toplejše vreme. Čas je, da vsi pokažemo tisto, kar smo čez zimo skrivali. Dekleta svoje brhke obline, moški pa trenirane bicepse.

Kaj pa tetovaže?

Le-te so vedno bolj popularne. Minili so časi standardnih ‘JNA’ tattoojev – sedaj so tukaj celi ‘rokavi’, ki so prave umetnine (če seveda imate nadarjenega tetovažarja).

 

 

 

Prihod pomladi je pri ljubiteljih tetovaž še kako dobrodošla stvar, saj je to hkrati čas tudi za kratke rokave, ki so skrajšali muke skrivanja tetovaž pod puloverji in srajcami… Čas je, da vaše tetovaže vidi širni svet in da zasijejo v vsej svoji veličini!

 

Kaj pa dekleta v klubih menijo o tetovažah?

 

Če bi jih o tem vprašali nekaj let nazaj, bi bili odgovori malo drugačni… sedaj pa so se obrnili vam v prid, ljubitelji tetovaž !

Dekleta rada vidijo tetovirane roke in popularne ‘rokave’. Večina jih pove, da njihovo pozornost v klubih prej pritege lepo grajen fant, ki ni nujno lepotec, ampak se krasi s tetovažami, kot pa njegov ‘pretty boy’ tekmec.

 

 

 

 

Kar pa marsikatero dekle ne ve, da imajo taki tetovirani tipi kaprico, da neradi govorijo o svojih tetovažah. Zato vas prosimo, da jim prizanesete z vprašanji ‘ali je bolelo?’, ‘kaj pa tista pomeni? Pa ta, kakšen pomen ima?…’ Raje uživajte v pogledu na njih in poizkusite spoznati moškega, ki je za temi tetovažami.

 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri