JOKER OUT ZA BOŽIČ OBISKALI OBOŽEVALCE PO VSEJ SLOVENIJI

JOKER OUT ZA BOŽIČ OBISKALI OBOŽEVALCE PO VSEJ SLOVENIJI

Družabna omrežja so zagorela ob objavah navdušenih navijačev, ki jim je skupina Joker Out, v želji, da ob preobremenjenih dostavnih službah prehitijo Božička, osebno pripeljala naročene majice in puloverje. – Oboževalci pa so jih zasuli z darili!

 

 

 

 

 

Prvi paket so Joker Out dostavili Sari iz Ljubljane, ker je oddala čisto prvo naročilo, pa so ji v živo zapeli še aktualni hit ‘Umazane misli’.

 

Da ima skupina Joker Out veliko in tudi zelo zveste navijače, je bilo jasno že ko so spomladi, še preden so posneli svoj prvi album (tega še vedno pilijo s producentom Žaretom Pakom), v nekaj dneh razprodali ljubljansko Cvetličano. To bi ponovili tudi z dodatnim koncertom, če jih pri tem ne bi zaustavila epidemija. Ob koronskem prestavljanju koncertov na jesen 2021 so kupcem vstopnic takoj ponudili možnost vrnitve kupnine, a je karte vrnilo le nekaj posameznikov.

In ker Matic, Kris, Bojan, Jan in Martin svojih fenov letos niso mogli pocrkljati z več kot le nekaj intimnimi akustičnimi koncerti, so se zorganizirali, da jim ponudijo vsaj puloverje in majčke z originalnimi Joker Out dizajni. Zbrali so naročila in uspeli še pravi čas vse stiskati, potem pa se je zataknilo pri spravljanju pošiljk do naročnikov, saj so vsi ponudniki paketnih dostav zasuti z delom. Ker je bilo fantom povsem nesprejemljivo, da bi njihovi podporniki naročene izdelke prejeli šele januarja, so kar sami zavihali rokave in razvozili pakete po vsej Sloveniji. Rezultat: vsak fen, ki je pravočasno oddal naročilo, ni prejel le ekskluzivnih Joker Out oblačil, ampak se je, pa čeprav na dva metra razdalje, tudi osebno srečal s člani svojega najljubšega benda.

S tem pa presenečenj še ni bilo konec. Izkazali so se tudi navijači, ki so Jokerje zasuli z darili in sporočili, ki se jih je nabralo za cel kup.

Božič je torej rešen, fantje so se izkazali za odlične božičkove pomagače, tako oni kot legija njihovih zvestih fenov pa že komaj čakajo, da se v letu 2021 srečajo in znorijo tudi na zelo glasnih koncertih v živo!

 

Joker Out z velikim kupom daril in pozitivnimi spročili navijačev.

Joker Out z velikim kupom daril in pozitivnimi spročili navijačev.

 

Ljubljanska peterica Joker Out že nekaj časa opozarja nase z dobro muziko in spoti, njihova priljubljenost pa ni omejena le na družabna omrežja, ampak se čuti tudi na terenu.

Po letih kaljenja, nase so opozorili tudi z zmago na Špil ligi v Kinu Šiška ter skladbama ‘Kot srce, ki kri poganja’ in ‘Omamljeno telo’, so se konec lanskega leta povezali s prekaljenim producentom Žaretom Pakom, prvi rezultat tega sodelovanja pa je bil hit ‘Gola’, ki je osvojil tako poslušalce Vala 202 (popevka tedna, Jutranji koncert pri Andreju Karoliju) kot tudi komercialnih radijskih postaj (omenimo le nastope na Radiu Antena, Center in Radiu 1), predvsem pa je tako geografsko kot starostno še razširil njihovo vseslovensko občinstvo. Leto 2020 so odprli z odličnim komadom in videom ‘Vem, da greš’, zaključili pa z novo verzijo skladbe Umazane misli’, po videnem pod koncertnimi odri, enim nespornih favoritov njihovega zvestega občinstva.


V moji bližini