Hostel Lavender Circus | Budimpešta – Madžarska | predstavitev

Hostel Lavender Circus | Budimpešta – Madžarska | predstavitev

HOSTEL: Lavender Circus Hostel,
KRAJ: Budimpešta, Madžarska
WEB : https://www.lavendercircus.com/

 

OPIS: Večje starinsko/vintage stanovanje iz 19. stoletja je preurejeno v hostel in se nahaja v samem osrčju Budimpešte. S toplo in udobno atmosfero in kančkom zgodovine je idealen za pare, ki si želijo malo intime ter odmika od realnosti.

PODROBNOSTI:
Cena: dvojna soba od 14€ na osebo/noč
Lokacija: center mesta blizu podzemne železnice
Facilitete: free Wi-fi, 24/7 recepcija, brezplačne brisače, sušilec za lase, skupni prostor, zunanja terasa, kuhinja s samopostrežnim čajem in kavo, pralni stroj
Dodane atrakcije: nasproti Madžarskega Nacionalnega muzeja, nekaj minut hoje stran od gradu in spektakularne Andrássy Avenije.

FOTO GALERIJA

ereretg
645urz
56454u6
ltfg
jzthgref
jtfhc
grhtrh


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri