NAGRADNA IGRA – PODARJAMO 30 PINKI PIZZ!

NAGRADNA IGRA
Halo Pinki, ljubljanska pizzerija z več desetletno tradicijo in spletni portal MyNight.si podarjata 30 PINKI PIZZ!

Izžrebali bomo 3 srečneže, ki bodo prijatelje razveselili s pravo pogostitvijo!

 

POGOJI NAGRADNE IGRE

Splošni pogoji:

V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Nagrade bodo dobitniki prejeli s strani ponudnika – Halo Pinki d.o.o..

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse morebitne obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije naročnik Halo Pinki, torej so nagrade vnovčljive v celoti.

 

Prevzem nagrad

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Za prevzem nagrad se obrnite na telefonsko številko 031 – 301 – 121, Halo Pinki, Pod Ježami 14.

 

Vse nagrade so vnovčljive samo za ‘Pinki Pizze’.

Veljavnost nagrade je 31. 8. 2018.

 

Pravni poduk

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov ali storev Halo Pinki d.o.o.  S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu: info (at) mynight (pika) si. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.