GOSPOSKI NASVETI ZA VALENTINOVO

GOSPOSKI NASVETI ZA VALENTINOVO

Jure Godler in David Urankar vodita te dni ljubitelje lepega čez skrivnosti gosposkih vonjav, kravat, časomerov in pričesk, v nedeljo (7/2) pa bosta postregla tudi z nekaj idejami za vroče valentinovo.

 

foto: Jure Lenarčič

foto: Jure Lenarčič

 

PODCAST GOSPODA ZDAJ TUDI KOT YOUTUBE VIDEO:

 

“Gospoda sta zdaj na voljo povsod – razen v tisku in na OnlyFans. Zaenkrat.”
Ob tem, da sta polno zaposlena s svojimi štirimi televizijskimi in še nekaj stranskimi projektiJure Godler in David Urankar še naprej navdušujeta tudi domačo poddajno sceno. Gospoda sta med najbolj iskanimi slovenskimi podcasti, od božiča se lahko z njima zbujate v nedeljska jutra tudi na YouTubu, čeprav nagovarja predvsem moške pa je serija zelo priljubljena tudi med damami, ki so jim všeč kultivirani, razgledani in uglajeni gospodje.

Ob obilju smeha in zabavnih komentarjev na aktualne družbene teme in prigode iz njunih življenj, se David in Jure v ponovoletnih epizodah posvečata predvsem gosposki negi in estetiki. Po komparativnem traktatu o japonskih in škotskih viskijih ter poglobljeni debati o fenomenu platforme OnlyFans, sta se tako že posvetila zapestnim časomerom in izbranim dišavam, tem pa bo sledilo še izdajanje malih trikov o negovanju pričeske, zavezovanju kravat in podobno …

foto: Jure Lenarčič

foto: Jure Lenarčič

Prihajajoče epizode v nedeljo, 7. februarja, pa ne spreglejte, če še razmišljate kako pripraviti kaj posebnega za svojo srčno izbranko. Gospoda se bosta valentinovega namenoma dotaknila že teden pred drugimi in vam tako omogočila, da se nanj pripravite brez odvečnega stresa.

foto: Jure Lenarčič

foto: Jure Lenarčič

“Lepo bi sicer bilo, da bi bil vsak dan v zvezi kot valentinovo. Vsekakor pa je treba vsako priložnost dobro izkoristiti. In valentinovo je lepa priložnost. In opomnik,” vam sporočata Gospoda ob prazniku ljubezni.


V moji bližini