Festival PANČ 2019 predstavlja:  7 VELIČASTNIH

Festival PANČ 2019 predstavlja: 7 VELIČASTNIH

Festival PANČ bo med 20. in 25. avgustom že dvanajstič zavzel Ljubljanski grad. Največji pregledni festival samostoječe komedije v širši regiji bo letos še za dan daljši, prinaša obilje premier ter kar 6 tematskih večerov z 38 komiki iz 10 držav in treh kontinentov.

 

PANČ festival 2019

 

Ob žametni selekciji domačih komikov, mnogi bodo testirali nove šove, prinaša letošnji Panč spet tudi pregled najboljšega v regiji, mednarodni večer s komiki s treh kontinentov, očeta festivala, Tin Vodopivec in Andrej Težak Tešky pa opozarjata na izdaten odmerek črnine, ne le na tematskem večeru. Tudi letos bo imel vsak večer svojega gostitelja, v vlogi ogrevalca pa se bo letos kalil prihajajoči tandem Jure in Mark.

 

Panč festival 2019

 

Na letošnjem PANČ festivalu bo nastopilo 7 veličastnih stand up komikov. Zmagovalka tekmovanja Howard Stern’s Hottest and Funniest Chick,
znanka iz šova Last Comic Standing na NBC ter sveža zvezda Netflixa –
vroče: Tiffany Haddish presents They Ready ft. April Macie. Moška copata Ranko Babić bo ob vrnitvi na Panču testiral šale iz nove predstave, obljublja pa da bo vmes padel tudi kakšen antologijski hit.

 

Prva dama domačega stand upa Lucija Ćirović se bo življenjski vlogi Fate poklonila z lutko. Po dolgem času pa bomo lahko spremljali Vida Valića in Ivana Šariča ponovno na skupnem odru s svežimi šalami junaka hita Slo vs. Cro.

 

Prvič na Panču se ne bo za mikrofon skril Pižama, ampak mikrofon za Pižamo!
Želite, da vam mojster ob kupu knjig podpiše še izvod mleka? Urejeno.

 

Festival PANČ bo med 20. in 25. avgustom že dvanajstič zavzel Ljubljanski grad.

 

‘OVERFLOW’ ČRNE KOMEDIJE

Naj vas program ne zavede – priljubljena črnina bo špricala vseh šest dni!

 

BODITE TESTNI ZAJČKI

Vid Valič, Perica Jerković, Aleš Novak, Ranko, Lucija … so tik pred novimi šovi
(Jan Kreuzer, Klemen Bučan, Admir Baltić … so svoje predstavili pred kratkim).

Vstopnice prodaja MyNight & Eventim.

 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri