Dober mesec nas loči od največjega dolenjskega festivala – ŠVIC

Dober mesec nas loči od največjega dolenjskega festivala – ŠVIC

 

Festival ŠVIC se vrača v vsej svoji veličini. Odvijal se  bo 5. in 6. julija 2019 na Čatežu pri Trebnjem, v dveh večerih pa se bodo na odru zvrstila imena domače in tuje glasbene scene. Med njimi Big foot mama, Prljavo Kazalište, S.A.R.S, Mi2, Rock partyzani in ostali. Poleg večernega programa se bo odvijal tudi pester dnevni program, kjer se bodo obiskovalci lahko ohladili v bazenu, se pomerili v študentskih igrah, uživali v zorbingu, paintballu, ali pa brezskrbno poležavali v chill kotičku s koktejlom v roki.

 

Samo še 5 dni so na voljo dvodnevne vstopnice po nori ceni 34,90 eur! Dvodnevna vstopnica vključuje dva dni večernega dogajanja, pester dnevni program in šotorjenje.  Ravno tako so na voljo enodnevne vstopnice po ceni 24,90 eur.

 

 

Skočite na http://www.eventim.si/si/vstopnice/festival-svic-2019-velika-loka-turisticna-kmetija-obolnar-517436/event.html?partnerId=3758 in si zagotovite svojo vstopnico za najbolj nor vikend tega poletja.


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri